Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i pytania związane z Montaną

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to jeszcze raz ja mam nowy problem z montaną jak wchodzę na mapę i sie ładuje to wyświetla mi się taki komunikat 

Warrock Montana Warrock.exe-Błąd aplikacji W aplikacji wystąpił wyjątek unknown software exception (0xc0000417) w lokalizacji 

0x6dd3ccd5 pomoże ktoś??

Opublikowano

Witam to jeszcze raz ja mam nowy problem z montaną jak wchodzę na mapę i sie ładuje to wyświetla mi się taki komunikat 

Warrock Montana Warrock.exe-Błąd aplikacji W aplikacji wystąpił wyjątek unknown software exception (0xc0000417) w lokalizacji 

0x6dd3ccd5 pomoże ktoś??

@Venraven na początek - standardowo, należy wykluczyć dwie opcje, które najczęściej wywołują problemy z War Rockiem. Czy dodałeś aplikację warrock.exe do wyjątków w ustawieniach oprogramowania antywirusowego i zapory systemowej?

Opublikowano

tak i nie pomogło nie mam anty wirusa  teraz jak wchodzę na mapę to ładuje se pasek do połowy i wywala do pulpitu nic nie nie pokazuje 

Widocznie coś nie tak z plikami gry. Spróbuj check files lub reinstall gry.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Cześć :) Mam taki problem, że po uruchomieniu gry wszystko ładnie się patchuje lecz gdy nacisnę GAME START crashuje mi całego kompa i nie pozostaje nic innego jak reset. Może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Cześć :) Mam taki problem, że po uruchomieniu gry wszystko ładnie się patchuje lecz gdy nacisnę GAME START crashuje mi całego kompa i nie pozostaje nic innego jak reset. Może mi ktoś pomóc?

@reosgt2

Prawdę powiedziawszy to, co napisałeś, mówi mi bardzo niewiele. Przydałoby się trochę informacji na temat oprogramowania, chociażby OSa.

Opublikowano

@reosgt2

Prawdę powiedziawszy to, co napisałeś, mówi mi bardzo niewiele. Przydałoby się trochę informacji na temat oprogramowania, chociażby OSa.

win 7 64

Opublikowano

@Versis

Nie mam firewalla ESET NOD32, ale miałem wyłączonego podczas pobierania dodam, że zapore też wyłączyłem nie wiem o jakie sterowniki ci chodzi, więc ci nie napiszę

Opublikowano

A więc tak chodzi mi wszystko ładnie pięknie nic nie zrobiłem samo się naprawiło ale ale rano dziś już za  czeło mnie wywalać z gry a teraz jest nowy patch i dojdzie mi do 41.8mb pobierania to błąd wyskakuje  Cannot read that as a Zipfile

Dobra Działa wystarczyło zmienić wartość 7 na 0 plik version i pobrać wszystko od nowa 

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, jako założyciel tego tematu pozwolę sobie napisać pewien post (bo dawno nic nie pisałem xD)

Jak już pewnie wiecie montana zostanie zamknięta dnia 07.08.2015. W związku z tym temat zostaje zamknięty i proszę moderatorów (@Versis) o przeniesienie tematu do kosza, w momencie wyłączenia serwera.

Szczegółowe info:

Drodzy żołnierze!

Jest to już ostatni raz, kiedy piszę wiadomość skierowaną do was. Myślę, iż wiecie co mam zamiar napisać, więc nie jest koniecznym, aby wyjaśniać wszystko od początku. Nie chcemy kończyć z Montaną, ale niestety nie mamy innego wyjścia. War Rock jest naprawdę dobrą grą, ale jej czas po prostu przeminął i nie jest już teraz zbyt popularna. Jest nam naprawdę przykro, że nie możemy utrzymać dla was - użytkowników tego serwera. Projekt ten był dla nas naprawdę świetnym doświadczeniem, pamiętamy początki Montany w fazie beta > Montany 2.0 > Montany 3.0, która miała w ciągu dnia więcej niż 300 graczy online > aktualnej Montany ze 120 graczami online w tym samym momencie, obecnie jest to pomiędzy 4-20. Te liczby mówią same za siebie, coś z tym War Rockiem poszło nie tak. Jest to definitywnie za mało, wystarczy spojrzeć na pasek z postępem dotacji. Miesięczne koszty tego projektu są za wysokie, w zestawieniu do aktualnej liczby graczy.

Czas Montany dobiega już końca. Oficjalna data wyłączenia serwerów to: 07.08.15

W imieniu reszty zespołu, chciałbym powiedzieć wszystkim dziękuję. Dziękuję za to, że byliście z nami od samego początku do końca.

Prawdopodobnie nie jest do definitywny koniec Montany (znowu?). Możliwe, iż przyjdzie nam się ponownie zobaczyć w przyszłości, jeżeli War Rock przetrwa, bądź serwer międzynarodowy zostanie oficjalnie wyłączony. Wraz z wyłączeniem serwera gry, zapiszemy nasze bazy danych, więc jeżeli powrócimy i w dalszym ciągu będziecie chcieli zagrać na naszym serwerze... zachowajcie dane do swoich kont!

Pozdrawienia,
Zespół Projektu Montana

> 23.08.2012 - 07.08.2015 <

źródło:

http://warrockmontana.net/forum/index.php?/topic/2531-%C5%BBo%C5%82nierze-wojna-dobieg%C5%82a-ko%C5%84ca/#entry18198

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...