Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ja Narobiłem !

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

Otóż nie dawno chciałem pobrać pewien plik mp4 jednak przy okazji pobrało mi się takie coś jak ,,Search Proctect,, nawet nie wiem czy to jest program ! Ale w panelu sterowania nie ma czegoś takiego ! A zamiast standardowej ikonki Steam jest ikonka Steam w niebieskim tle,i ogółem nagle cały komp zaczął wolniej chodzić ! Jak wchodzę w google chrome to są moje zakładki itp ale powinno być ,,Google,, a jest jakaś ,,my start search,, co z tym zrobić ? Pomóżcie bo szczerze z tym nie idzie wytrzymać,oczywiście daje + za pomoc...

Z góry dzięki...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Steam jest niebieski dlatego że nowa aktualizacja zmienia tło teraz każdy ma niebieskiego. Zmieniło ci się google dlatego że instalując jakiś program nie odznaczyłeś jakiegoś ptaszka że tam chcesz zainstalować ten mini program który ci zmienił google.

ach więc tak 

Panel sterowania-> odinstaluj programy-> I szukasz tego badziewia. 

wchodzisz w ustawiania przeglądarki-> strona startowa-> zmieniasz na google.

wejdź jeszcze w dodatki/rozszeżenia przeglądarki i daj screena.

Opublikowano

Co do Steam'a dzięki nie wiedziałem,a co do tego ,,badziewia,, wcześniej pisałem że właśnie nie ma tego w panelu sterowania,zapomnialem dodać że wcześniej zainstalowal mi się jaki ,,regclan,,ale to już normalnie odinstalowalem...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...