Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1600zł

HaruTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Freaky™

Zasilacz ModeCom ATX FEEL1 500W 120mm (FEEL1 500 ATX 120mm)

Panu podziękujemy.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

@Freaky™

Zasilacz ModeCom ATX FEEL1 500W 120mm (FEEL1 500 ATX 120mm)

Panu podziękujemy.

Pytał Cię ktoś o zdanie? Ten zestaw nie potrzebuje jakiegoś wyrąbanego zasilacza. Sam mam jakiegoś Tracera za 100zł który niby gówniany a chodzi cicho i nic się nie dzieje przez 3 lata.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Pytał Cię ktoś o zdanie? Ten zestaw nie potrzebuje jakiegoś wyrąbanego zasilacza. Sam mam jakiegoś Tracera za 100zł który niby gówniany a chodzi cicho i nic się nie dzieje przez 3 lata.

Po pierwsze, to jest forum, tutaj nikt mnie nie musi pytać o zdanie, żebym mógł się wypowiedzieć. Jak wciskasz jakiś syf ludziom to interweniuję. Po co oszczędzać na zasilaczu? Po co komuś wciskać takie gówno do zestawu? Po co? Dopłacenie 45 zł do przykładowego 450W Corsaira 80+ bronze z mojego zestawu to nie jest jakiś wydatek, a masz spokój na lata. 

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

To sobie może wymienić, ale problem. To że dałem zasilacz z nie najwyższej klasy, nie oznacza że ktoś to na ślepo musi brać. Oczywiście można wymienić dysk twardy, obudowe i za ten hajs wziąść lepszy zasilacz, chociażby ten twój corsair.

4008f620557c76b9gen.jpg
Uczeń
Opublikowano

To sobie może wymienić, ale problem. To że dałem zasilacz z nie najwyższej klasy, nie oznacza że ktoś to na ślepo musi brać. Oczywiście można wymienić dysk twardy, obudowe i za ten hajs wziąść lepszy zasilacz, chociażby ten twój corsair.

wez zamknij morde jak masz gowno polecac to sie nie wypowiadaj

Opublikowano

Jakie gówno, o czym ty mówisz?

Zasilacz który dałeś jest gówniany i w każdej chwili może się spalić, jeśli nie wiesz co dajesz to tego nie polecaj bo potem ktoś to kupi i będzie płacz że zasilacz rozwalił cały komputer.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

@up mam ten zasilacz od 2 lat i działa bez awaryjnie. Magia co? Jeśli się spali to znaczy że był źle używany. To że wydasz tysiące złotych na zasilacz to nie znaczy, że będzie wykurwisty w kosmos. Ja używałem samego transformatora. I jeszcze działa! Magia. Jak Harry Potter.

Jakoś tu pusto...

Uczeń
Opublikowano

@Andre13 mam ten zasilacz od 2 lat i działa bez awaryjnie. Magia co? Jeśli się spali to znaczy że był źle używany. To że wydasz tysiące złotych na zasilacz to nie znaczy, że będzie wykurwisty w kosmos. Ja używałem samego transformatora. I jeszcze działa! Magia. Jak Harry Potter.

człowieku dobry zasilacz kosztuje 140zł, wiec o c**j ci chodzi?

to debile od gotowców jakieś gówna wciskaja np. tracer

Opublikowano

Jak się nie spali to znaczy że miał małe obciążenie,.

Ja miałem tracera 4life przez 5 lat i się nie spalił tak samo mój brat Jakiś no name ale jego szajs ma już 10 lat i nie  wymienia :P

Ogólnie ja z czarnej listy to bym wziął tracera jak już ale skoro komuś tam gdzieś kiedyś tu i wszędzie spalił się bo podłączył zasilacz do głośników zamiast komputera to wole być bezpieczniejszy .

Ach więc tak według cen kupujesz:

Chieftec/Thermaltake (ta biedna seria)

Antec

Corsair/aerocool

Thermaltake (SE)

później jakieś super duper kuper kopy jaj są Gold.

Te są bezpieczne + jakieś XFX'y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...