Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Tibia 8.21

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale ty jesteś idiota, że aż szkoda słów, noob jak sam ch-j ;]

WTEDY DZIAŁA WERSJA 8.0 POD 8.21 A NIE 8.21 POD 8.21 -.- Zal mi ciebie cioto -.-

Opublikowano

@up

Naucz się kultury, albo się nie wypowiadaj...

A co do działania tego bota to rzeczywiście wystarczy podmienić hook.dll >żeby działał stary bot z nową tibia, a nie nowy bot<

Na nowego bota nie widziałem cracka

Opublikowano

A jak całkowicie odinstalować NG? Bo żal całkowicie mi przestała działać, i gdy od nowa instaluje już jest odcrackowana, bo mam cracka, i działało wcześniej normalnie ale to inna sprawa, nie wiem co zrobiłem po prostu chce całkowicie odinstalować i zainstalować again :>?

Opublikowano
A jak całkowicie odinstalować NG? Bo żal całkowicie mi przestała działać, i gdy od nowa instaluje już jest odcrackowana, bo mam cracka, i działało wcześniej normalnie ale to inna sprawa, nie wiem co zrobiłem po prostu chce całkowicie odinstalować i zainstalować again :>?

poszukaj sobie przyklejonego tematu o crackowaniu poprzez wpis w rejestrze, jeśli mnie pamięć nie myli jest tam wpis który dodajesz do rejestru chcąc usunąć wpis o crackowaniu

• Dodaj nową pozycję...