Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrane i Przegrane.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy może mi ktoś to wytłumaczyć? Dostałem bana za wyjście z gry na 1 dzień. Przed tym jak dostałem bana łatwo szło wygrywanie mi meczów średnia moja historia gier wyglądała 6-8/10 wygranych. Gdy teraz gram moja historia jest 2-3/10.

Czy dlatego że dostałem bana dobiera mi jakiś unskiledów totalnych? czy mój poziom przez jeden dzień bez lola tak spadł?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Wątpię że wchodzenie pod wieże na 4 lv we 2 i ubijanie jednej osoby za wszelką cenę to mój poziom..

Czy to MMR kiedyś mi wzrośnie do tego normalnego? Bo teraz to mam chęć tą grę odinstalować bo się poprostu grać nie da.

EDIT: 6 Mecz gram i idioci totalni..

Opublikowano

Jeśli wychodzisz z gier to spada Ci mmr = dobiera Ci słabsze osoby. 

Wooooooo, wychodzisz z gier = spada Ci mmr. wtf? Chyba za lose jest takie coś xD. No nieźle Upss, dobry spam robisz.

Za wyjście z gry = nawet jeżeli wygrana będzie przegraną dla Ciebie. :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Czy jest szansa aby dobierało mi jak przed banem? Bo teraz co z tego ze miałem 7/3 jak na bocie tak na feedowali ze mieli mnie na 2-3 skillshoty?

Nowicjusz
Opublikowano

Jeśli wychodzisz z gier to spada Ci mmr = dobiera Ci słabsze osoby. 

Hmmm chodziło ci o przegrywanie gier chyba ? :D

Nie no gościu serio myślisz że po 1 grze zaczęło ci nagle dodawać totalne bronzy -_-

HALO panie autor , daj mi twój nick to ci powiem czemu przegrywasz . xDD

Opublikowano

Grałem 6 gier i totalne unskiledy idioci..

sprawdz podczas ladowania gry jakie dywizje maja ludzie z ktorymi grasz.

bo mmr normali nie ma nic wspolnego z mmr z rankedow

Age is just a number :)

Opublikowano

Cześć, czy może mi ktoś to wytłumaczyć? Dostałem bana za wyjście z gry na 1 dzień. Przed tym jak dostałem bana łatwo szło wygrywanie mi meczów średnia moja historia gier wyglądała 6-8/10 wygranych. Gdy teraz gram moja historia jest 2-3/10.

Czy dlatego że dostałem bana dobiera mi jakiś unskiledów totalnych? czy mój poziom przez jeden dzień bez lola tak spadł?

tak, to jest dokładnie tak

riot ma taką grupę

jest tam 1mln osób i każda z nich ogląda cały czas jakiś mecz w lolu 

następnie wszyscy gracze w danej grze oceniani są pod względem skilla w skali od 1-10 

riot tworzy tabelkę ludzi, którzy im podpadli czyli np. ty (nie pytaj dlaczego, po prostu tak jest, przecież to nie może być przypadek) 

następnie dodaje do tej tabelki ludzi, których może ci (i innym, którzy podpadli) dobracz

dobierani są ci tylko i wyłącznie gracze o skillu, który oceniono od 1 do 3. 

moja rada? doładuj rp za 200zł. riot natychmiast to zauważy i usunie z tej tabelki

pamiętaj, żeby po każdym przegranym meczu wyżalić się komuś na czacie, a jak będziesz miec losestreak, stworzyć temat w dziale "media" 

­

Opublikowano

Jak wychodzisz z gry lub grasz słabo to spada ci MMR  co = się z doborem słabyszych ludzi.

Ale może przegrywasz bo poprostu grasz słabo , a wcześniej trafiałeś na kogoś kto Cie cerrował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...