Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 Problem

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam dosyć nietypowy problem. W Battlefield 3 Multiplayer przy 32 lub 64 graczy mam zawsze 13-20 fps.. Tylko na tym się utrzymuje. Na każdym detalu tyle samo fps nawet na niskich z najniższą rozdzielczością tylko tyle fps, a na ultra tak samo. Napiszcie mi jak to naprawić ? Mam directx 9. Sterowniki najnowsze do tej karty.

GTX 260 896mb 448bit

RAM: 3GB

Amd Athlon x2 dual core procesor 5000+ 2,60Ghz

Windows 8 Pro

Gra powinna na multi mi działać przecież płynnie na niskich. Ale skoro nawet na ultra tyle samo fps co na niskich to w czym problem ? Może fps zablokowane ?

Opublikowano

Dodam. Ze po 4 godzinnym graniu karta nawet ciepla nie byla, a przy brotherhood na najwyzszych po deoch godzinach juz sie grzala w czym problem?

Opublikowano

Odpal BF'a w okienku i gdzieś obok odpal MSI Afterburner i zobacz jakie masz temperatury.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Procesor b. słaby. Jak wymienisz na coś w pokroju pentiuma, to sytuacja powinna się zauważalnie polepszyć. Na tym graj na serwerach max 16 graczy.

graphic.png

Opublikowano

Procesor sobie nie radzi, jeżeli mówisz, że na wszystkich ustawieniach masz tyle samo fps. Wymień procka i powinno być już ok. Najlepiej na jakiegoś 3/4 rdzeniowego AMD.

Opublikowano

Niestety do tej plyty chyba nie wejdzie lepszy processor. Jesli mozecie to podajcie mi jakas plyte glowna do 50zl i procek do 150zl. Plyta jakas aby zmiescil sie procek 4 rdzenie. W czerwcu komputer wymieniam, a ten zostawie sobie na przyszlosc

@Edit Mam jednak 250 zł. Czyli 100zł na płytę praz 150złna procesor

Opublikowano

Jak chcesz BF'a to pozbądź się tych zabytków i byle 4 rdzenie, jakiś Athlon II x4 + płyta wystarczą, nawet C2Q w rozsądnej cenie sobie poradzi. Byle nie Phenomy/Ahlony (I).

GTX260 da sobie jeszcze radę z trójką. 

Opublikowano

Jesli dacie rade to podajcie mi jakas plyte glowna dobra i tania do prpcesorow quad core do 100zl. Na procesor mam 150zl. Chcialbym aby plyta dala rade obsluzyc ram ddr2 bo na ten czas ddr3 nie dam rady zakupic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...