Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GG Spamer by kaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Good job ;D

gdybyś mógł napisać program aby mi hasło do gg ukradło,bo nie mam pliku gdzie są hasła a kiedyś miałęm zhackowane.Teraz sie trzyma dzięki automatycznemu logowaniu no ale ZOMG :P

Aha i dobry podpis dałeś ;D

www.mpcforum.pl - najlepsze hacki w sieci!

Chcesz grać lepiej i łatwiej niż inni? To strona dla ciebie!

Cheaty do gier MMORPG jak i FPP!

Zapraszamy!

Opublikowano

Co stworzysz jako kolejne? ;d Świetne programy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A pytanie gdzie wpisać numer do kogo ma pisać? Wpisuje w oknie pod którym jest losowy numer ale nie wiem co zrobić aby danemu użytkownikowi pisało.

Opublikowano

Program losuje numer (0-numer który wpisałeś)

np.

wpisałeś 234

program wybierze 2,4,7,13,222,145, ale nie weźmie więcej niż 234.

Nie napisałem spamera do 1 gg.

bez gif.

Opublikowano

Teraz to rozumiem ;D Good job ;D

A ile można maks tego otworzyć ;D?Bo widze,że żre średnio 3k z groszami więc conajmniej 20 bym odpalił ale mogło by neta lagować i z ką tyle nr mieć;d?

Opublikowano

Uruchamiasz program. logujes się, w numerze losowanym wpisujesz np. 9999999

Wpisujesz wiadomość, dajesz spamuj i czekasz aż wyśle tyle wiadom. ile chcesz. Zrobiłem ankietę na temat żywności. 140 wiadom. chyba wysłałem. Co 5 min. dostaję wiadomość z odpowiedzią, a to znaczy, że program działa.

WAŻNE:

Nie dawajcie za krótkich numerów np.134

bo kto w końcu ma 3 cyfrowy numer max?

bez gif.

Opublikowano

omg co za scam !! zalogowalem sie pobawilem sie w tym chwile i co ! ? teraz nie moge sie zalogowac na gg bo pisze ze podaje zle haslo a jak chce zeby mi przypomnialo haslo to pisze ze podalem niby zly EMAIL !! czyli przez ten programek stracilem GG !!

Opublikowano

Weź sie nie ośmieszaj plax...

To,że ściągasz jakieś keyloggi to nie wina kaki i jego CZYSTEGO programu...

Szkoda,że mi nic się nie stało,ba,nie tylko mnie.

Tylko tobie.

Opublikowano

keylogi? zal pobralem jego program.... i teraz sie zmienilo haslo i email do mojego konta nie wiesz bo nie widziales tego wiec co ty wogle mozesz wiedziec jak jestes taki cwany to przyjdz do mnie do domu i se zobacz...mieszkam we wroclawiu

Opublikowano

wrzuć ten program na jakiś inny serwer bo strona wczytuje się bez końca hyh, server przeciążony?

btw. wątpię by ktoś z tego forum robił program tylko po to by konta GG kraść, takim chamem chyba nikt nie jest? ;/

btw. polecam też ten program --> http://tigerjp.lua.pl/reklama/

Do reklam zakładajcie nowe numery GG! (bez sensu swój numer podawać w programie nie z obawy, że ktoś hacknie konto tylko dlatego, że CZASEM FILTRY ANTYSPAMOWE GG mogą zablokować te konto GG na 24 godziny (lub na dłużej).

Najlepiej zrobić nowy nr do reklam (w programie czasu mniejszego niż 3000 ms nie ustawiajcie bo na 90% serwer gg zbanuje ten nr na jakiś czas)

Opublikowano

@up

możliwe. Też mam ten problem

@all

tak. Program łączy się z netem nie po to, aby się zalogować, lecz po to aby wysłać mi passy na wasze gg... rozgryźliście mnie. Teraz waszym dziewczynom / chłopakom będę wysyłał głupie rzeczy buahahahah :D

bez gif.

Opublikowano

@Up

jesteś zuuy ;<

Dobry pomysł z tym wysyłaniem passów xP <joke>

@luzak

uważaj, bo kaka zacznie Cię po nocach straszyć

Opublikowano

bo kaka jest zuy i podklada wam keyloggery ;< !

spalcie go za to na stosie z kotletami

Opublikowano

@up

wole z twoimi ciastkami.

@top

powtarzam poraz enty.

PROGRAM MUSI SIĘ ZALOGOWAĆ NA GG ŻEBY ZACZĄĆ SPAMOWAĆ! Z CH*JA MA WAM WYCIĄGNĄĆ NOWE GG?!

@down

buahuahua

włosy łonowe na czole rox :D

bez gif.

Opublikowano

Aaaa... no bo Kaka to stary hakier. W dodatku ze sporym doświadczeniem. Jeśli ściągniecie jego program to nie dośc, że on was shackuje, to jeszcze będzie flirtował z waszą dziewczyną. Efektem ubocznym zainstalowania tego program jest również nie trzymanie moczu, wyrastanie włosów łonowych na czole, wymioty, ciąża pozamaciczna itp.

Życzę miłego downloadu. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spamer wymiata

Szczegulnie różne reakcje ludków

np.

1332989: S*********

1332989: S********** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1332989: ja ci zaraz znajde swiat wrogów

1174720: znamy sie?

1202034: po co to wysyłasz??

1202034: płaca ci za to czy jak??

1202034: czy ci sie nudzi??

647910: wal sie!!

1029497: jesteś administratorem gg?

I mam 0 problemów z kontem...

Może powinnieście mieć firewalla? ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...