Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Moge Sie Zalogowac

wojti121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Sprawdz czy poprawnie wprowadziles id i pw konta isrobot.

2.Sprawdz czy na 100% masz kredyty

3.Sprawdz czy bot zalogowal sie od postaci(jak to sprawdzic? Gdy odpalisz gre na chacie pojawia sie Silkroad online ble ble ble i na samym dole powinno pisac Isro bot relased version)Jezeli nie logue sie przeinstaluj silka.

4.Wybierz inny serwer logowania(raz mialem taki przypadek ze 1 server nie dzialal. byl to bodajże 2)

:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

tak mam JUz mam ale sluchajcie all juz zrobilem bot dziala botuje lecz po jakims 30 min mam DC czym to moze byc spowodowane?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

tak mam JUz mam ale sluchajcie all juz zrobilem bot dziala botuje lecz po jakims 30 min mam DC czym to moze byc spowodowane?

wojti121 powiedz mi w jaki sposob to zrobiles ze Ci działa? bo ja mam ten sam problem ze pisze bot zalogowany.;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wielkim znaczeniem dla twojego problemu jest oprogramowanie, bo może masz problem z frameworkiem lub innym oprogramowaniem. Postaraj się zainstalować od nowa oprogramowanie jeżeli nic Ci nie pomoże ;) Pozdrawiam.

4584542ffe205e000c2573a782e39401.jpgdb731819973fecb29d0ef495ae4b44ef.jpgbe4950c9a490c2e99fa107be690079b2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...