Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest Wojska Eun-Jung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem Twojego beznadziejnego questa, a Ty mnie obraziłeś. Niestety, nie czytam ludziom w myślach i nie wiem czy takie badziewia piszą jako sarkazm (z tego by wynikało, że ponad połowa tematów tutaj to szyderstwo).

Nie mam problemów z emocjami. To, że Ty podchodzisz do tego tak, nie oznacza, że ja muszę tak samo.

I czym teraz zabłyśniesz?

Też sobie zglosze posta

Tak, w questnpc.txt, np.

101 pies

Po pierwsze - Ty ZACZĄŁEŚ ze mnie kpić, po tym jak Cię grzecznie poprawiłem, a NASTĘPNIE ja odpowiedziałem w dość chamski sposób na Twoje cwaniactwo. Co do 'czytania ludziom w myślach' to tutaj przejawia się Twój brak inteligencji - chyba każdy domyśliłby się, że quest jest 'podkręceniem' noobstwa, które zostało zaprezentowane przez ów autora tematu - nie jest to takie trudne, nie? Nie potrafisz przyjąć do siebie, że ktoś Cię poprawił, bo zrobiłeś coś źle. Nie jest to nawet krytyka, a zwykłe wyjaśnienie komuś, że to co napisał jest błędne. Nie wiem czy pisząc, że ten quest jest beznadziejny chciałeś mi ubliżyć, czy co; nie udało Ci się. Nikomu nie narzucam swojego toku myślenia, bo każdy ma swój rozum (lub nie). Niczym nie chciałem zabłysnąć, a jedynie uświadomić tych, którzy mnie zgłaszają, że pieprzę te ich punkty; zrobiłeś podobnie, brawo!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Po pierwsze - Ty ZACZĄŁEŚ ze mnie kpić, po tym jak Cię grzecznie poprawiłem, a NASTĘPNIE ja odpowiedziałem w dość chamski sposób na Twoje cwaniactwo. Co do 'czytania ludziom w myślach' to tutaj przejawia się Twój brak inteligencji - chyba każdy domyśliłby się, że quest jest 'podkręceniem' noobstwa, które zostało zaprezentowane przez ów autora tematu - nie jest to takie trudne, nie? Nie potrafisz przyjąć do siebie, że ktoś Cię poprawił, bo zrobiłeś coś źle. Nie jest to nawet krytyka, a zwykłe wyjaśnienie komuś, że to co napisał jest błędne. Nie wiem czy pisząc, że ten quest jest beznadziejny chciałeś mi ubliżyć, czy co; nie udało Ci się. Nikomu nie narzucam swojego toku myślenia, bo każdy ma swój rozum (lub nie). Niczym nie chciałem zabłysnąć, a jedynie uświadomić tych, którzy mnie zgłaszają, że pieprzę te ich punkty; zrobiłeś podobnie, brawo!

Powiedzenie komuś, że jest idiotą jest grzeczne? Teraz Ty przejawiasz swoją inteligencję.

Kto i idzie mnie poprawił? Potrafię przyjąć krytykę, ale jeśli jest konstruktywna.

Znowu napiszesz coś o mojej inteligencji? Proszę bardzo, ale ja i tak mam to w d***e, bo znam siebie i wiem, że Twoje przypuszczenia są błędne.

To znowu nie zabłysnę, a uświadomie innych, like u

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Powiedzenie komuś, że jest idiotą jest grzeczne? Teraz Ty przejawiasz swoją inteligencję.

Kto i idzie mnie poprawił? Potrafię przyjąć krytykę, ale jeśli jest konstruktywna.

Znowu napiszesz coś o mojej inteligencji? Proszę bardzo, ale ja i tak mam to w d***e, bo znam siebie i wiem, że Twoje przypuszczenia są błędne.

To znowu nie zabłysnę, a uświadomie innych, like u

Jeżeli się nie mylę to wystarczy dodać warunek różniący się od warunku w drugim queście, np.

when 101.kill with pc.get_level() > 5 begin
a w drugim np.

when 101.kill with pc.get_level() >= 5 begin

K***a, gościu... Widzisz gdzieś w poście, który zacytowałem (to ten, w którym Cię poprawiłem), że nazwałem Cię idiotą?

Opublikowano

K***a, gościu... Widzisz gdzieś w poście, który zacytowałem (to ten, w którym Cię poprawiłem), że nazwałem Cię idiotą?

W następnym napisałeś, że nie jest inteligentny. Miałem Ci jeszcze tłumaczyć wady Twojego pomysłu, ale mi się nie chciało.

Wiem, że trochę za późno, ale poslucham Oli. Jak coś jeszcze chcesz załatwić to pw/gg. Pis joł

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

W następnym napisałeś, że nie jest inteligentny. Miałem Ci jeszcze tłumaczyć wady Twojego pomysłu, ale mi się nie chciało.

Wiem, że trochę za późno, ale poslucham Oli. Jak coś jeszcze chcesz załatwić to pw/gg. Pis joł

Oh s**t, f**k it!

Opublikowano

Te kłótnie metino idiotów XDDDD. Nie ma to jak robić questy, modele i inne GÓWNA a potem założyć serwer, który pada po tygodniu-dwóch jak nie mniej.

won stąd, c**j wam w dziąsło :v

Opublikowano

Wejdzie na jego profil xD Jeszcze się chwali takimi questami. Beka.. Czekam na Inka i jego obrazek z pucharem debila roku mpc forum : >

To się doczekałeś. :P

Nagroda dla autora:

w4xMHjc.png

Nie wiem po co wrzucać taki syf i w dodatku w takiej ilości. Zapewne w niejednych gotowych plikach, które są wrzucone na te forum można znaleźć lepszej jakości questy. Jak dla mnie dno i wodorosty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...