Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor BenQ GW2265 a częstotliwość odświeżania

green242424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, mam Win 7 64-bit i Monitor BenQ GW2265HM  i w wyboru mam tylko opcję 60hz częstotliwości odświeżania, a jestem przekonany, że on ma raczej opcję więcej niż 60hz. Jakie stery muszę po instalować, abym miał odblokowane więcej opcji odświeżania monitora?

Opublikowano

nie masz żadnego problemu skoro na pewno dla tej rozdzielczości co masz jest maksymalna 60 Hz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

najpierw to rozwiąż swój problem z wiedza na temat odświeżania w rożnych rozdzielczościach. logiczne chyba jest że jak grasz w maksymalnej rozdzielczości monitora 1080p to maksymalne odświeżanie będzie zawsze 60 Hz i choćby skały srały nigdy go nie zmienisz na inną

w niższych rozdzielczościach można sobie wybrać wyższe odświeżanie jakie to sobie poszukaj w dokumentacji monitora

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

najpierw to rozwiąż swój problem z wiedza na temat odświeżania w rożnych rozdzielczościach. logiczne chyba jest że jak grasz w maksymalnej rozdzielczości monitora 1080p to maksymalne odświeżanie będzie zawsze 60 Hz i choćby skały srały nigdy go nie zmienisz na inną

w niższych rozdzielczościach można sobie wybrać wyższe odświeżanie jakie to sobie poszukaj w dokumentacji monitora

Zmieniłem rozdzielczość na mniejszą czyli na 1600x900 i zmieniłem na 75Hz i na górze i na dole obrazu monitora mam czarne paski.

Opublikowano

To sobie dopasuj rozdzielczość ekranu w ustawieniach sterowników, cały czas o tym mowa a ty nie zmieniasz tego. Domyślnie jest pod stary monitor, pewnie 4:3 albo 16:10 a ma być 16:9!

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...