Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemoralne propozycje od nauczycielki

Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Wczoraj czyli w piątek zostałem w szkole po godzinach na konsultacjach j.angielskiego żeby poprawić ocene ze sprawdzianu.

Jako jedyny byłem na tych konsultacjach w klasie z nauczycielką innych uczniów nie było

Siadłem przy samym biurku przed nauczycielką i ona zaczęła się dziwnie zachowywać

najpierw patrzyła na mnie i kręciła sobie włosy palcami

potem zaczęła się bawić gumką od stanika

później wzięła usiadła na skraju ławki na której siedziałem, położyła mi rękę na szyji i zapytała czy się uczyłem (ciągle zachowywała się tak sexownie :) )

ja na to: Tak, całą noc się uczyłem

a ona: To pewnie jesteś zmęczony?

ja do niej: Trochę, ale dam rade poprawić sprawdzian

ona mówi: niewątpie w to i się uśmiechnęła :)

dała mi już ten sprawdzian po 15 minutowym siedzeniu zeszła z blatu stołu stanęła za mną i położyła mi ręce na ramiona po czym zaczęła mi robić masaż i powiedziała: Odpręż siebie, sprawdzian możesz poprawić jeszcze na inny sposób

ja siedzę cicho i nie wiem co ona miała na myśli ale domyślam się :D

po krótkiej ciszy ona mówi: Jak wracasz do domu? autobusem

ja na to: tak

a ona: to może cię podwioze nie będziesz musiał czekać na autobus

Taka opcja niezbyt mi pasowała bo w drodze powrotnej ze szkoły miałem jeszcze wpaść do gościa po dwójke palenia

to mówię do niej: Nie bardzo mi to pasuje bo muszę po drodze wpaść do ciotki i się tak uśmiechnąłem :)

ona na to: No dobrze, a nie chciał byś może dodatkowych korepetycji z angielskiego po lekcjach za darmo u mnie w domu?

ja do niej: oj nie wiem musiałbym się zastanowić

a ona: Ok, to masz tu mój nr tel. i zadzwon jak się zastanowisz.

Wziąłem od niej numer i mówię: Ok

Ona ma 28 lat

ja 18

Jak myślicie jak by wyglądały te korepetycje u niej w domu?

fajna dupa z niej nie ma męża dzieci wolna panna :)

Opublikowano

Heh ciekawe. Niezły trol.

@topic

Jak mogą wyglądać takie korepetycje? Niech zgadne sami w domu Ty masz słaba ocenę ona ma władzę czy ja poprawić.... Pomysł co może sie wydarzyć. Se# za ocene xD xd Tego na mpc jeszcze nie było. Być może chcieć Ci tylko pomóc aczkolwiek sugeruje 1 wydarzenie.

Możliwe iż da Ci kilka godzin korepetycji abyś dobrze zaliczył sprawdzian ;)

Opublikowano

Hahahah narajałeś się i miałeś fantazje  ?:D

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...