Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiftCode za darmo?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Niestety cena gift coda do minecrafta na stronie oficjalnej wynosi 80 zł, czyli nadal jest bardzo drogi. Czy jest jakiś sposób, żeby nabyć oryginalny, kod za o wiele niższą cenę albo nawet za darmo? Nie chcę kupować od osób trzecich, bo nigdy zakup nie jest pewien.. Polecicie coś, ktoś?

Opublikowano

Nie ma nic za darmo.

Możesz na d***y.pl zdobywać punkty i wymienić na giftcode.

Wszystkie reklamy na darmowy gift code to ściema.

@2Down i 3Down

On chyba powiedział że zaufana strona.

Allegro zaufane?

Raczej nie.

1399648286-U815990.png

Opublikowano

Domyślam się, że nic nie dają za darmo. Szczerze nie chce mi się bawić w ten serwis co podałeś wyżej. Jest może jakaś inna, zaufana strona, gdzie można kupić gifta, ale o wiele mniejszą cenę?

Opublikowano

Domyślam się, że nic nie dają za darmo. Szczerze nie chce mi się bawić w ten serwis co podałeś wyżej. Jest może jakaś inna, zaufana strona, gdzie można kupić gifta, ale o wiele mniejszą cenę?

Allegro

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

No a jak na allegro, to czym mam się sugerować u sprzedających? Opinią, liczbą sprzedanych czy czym, żeby bezpiecznie kupić? :)

Liczbą sprzedanych i opinią Gift code możesz najwyżej kupić na allegro reszta stronek z darmowymi Gift code to fake.

Opublikowano

Ja nie radzę tak szukać bo jedyne co znajdziesz to trojany, ściemy, i inne ścierwa. Serio, pomyśl. "Hmm kupię sobie konto za 80 zł żeby je sprzedać za 20 zł" czy widzisz jakąś nie logiczną rzecz? Więc jeżeli znajdziesz mc za 1 zł czy nawet 70 to wszystko fake, lub konto publiczne czyli 100 chłopa ma to samo konto, na większości serwerów będziesz zbanowany, i trudno będzie włączyć jakikolwiek serwer bo już tam są hasła albo grę będzie wywalać. 

Co do "cudownych" generatorów kont prawie wszystkie to fake. Tak, prawie. Bo 0,0001 % po wysłaniu 100 SMS będą działać, lecz również będą posiadać wirusy, które to konto ukradną xD. Mam premium z minecraft.net ale ściągnąłem parę tych generatorów by sprawdzić czy działają, oczywiście nie. Dzisiaj odpaliłem antyvirusa, a on wykrył, że w nich są trojany, w jednym nawet jakiś bardzo poważny, co ma dostęp do wszystkiego na komputerze, a w pozostałych oprogramowania szpiegujące.

Podsumowując radzę ci kup teraz, bo microsoft kupił mojang więc cena może jeszcze wzrosnąć! 

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...