Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskiCraft

brodziu16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WYSTARTOWAŁ

nazwa.png

PolskiCraft

typ.png

SkyBlock

sloty.png

60

ip.png

polskicraft.yfun.pl Lub s2.yfun.pl:20302

potwory.png

Tak

zwierzaki.png

Tak

pvp.png

Na /warp pvp

premium.png

Nie Wymagane

nether.png

Dla Vipów/SVipów/YouTuberów

wh.png

Nie

admini.png

[Wlasciciel]Dixray

[HeadAdmin]xXLukaszXx

[Budowniczy]HuzarPL

[Moderator]DreinD

[Helper]Daminn

inf.png

Na Serwerze Mamy Dużo Atrakcji Min.SkyWarsy/SurvialGames/VampireZ/Labirynty/Strzelnice/DeathRuny.

Aby gra stała się przyjemniejsza Dodaliśmy kilka udogodnień :) Min.Event co 20 Min Na Czacie Gdzie do wygrania jest 100 Dolarów.

Dodaliśmy również  komende /losuj Gdzie za małą opłatą możemy wygrać nastepujące itemy:

- Diament

- Sztabka Żelaza

- Emerald

- RedStone

- Butelki Z Expem

- BlazeRoda - To Własnie On jest potrzebny,aby zacząć losowanie.

- Jajko spawnujace Owce

- Jajko spawnujace Krowe

- Jajko spawnujace Konia

- Jajko spawnujace Swinie

Znasz ten ból gdy przez przypadek źle postawisz MonsterSpawner?U Nas tego bólu nie zaznasz.Po kliknięciu na niego mieczem on trafi Ci do EQ.

Dodaliśmy Fajne menu wyboru MonsterSpawnera,które możecie zobaczyć pod komendą /spawner pomoc Lub /spawner list.

Czy tobie też lagowało podczas generowania sie cobbla poprzez cobblarke? U nas tego nie doświadczysz ponieważ  Dodaliśmy Stowniarki,Której crafting znajdziesz niżej.

Gdy Wejdziesz na Serwer Dostaniesz zegar z nazwą "Menu" jest to takie małe menu do podstawowych Komend/Sprawdzenia Dropu/oraz jakie mamy na serwerze MiniGry/Kity/Warpy.

Znasz inne serwey z podstawowych schematów wysp? U nas są o wiele,wiele inne.Są trzy rodzaje Wysp:

- Dla Gracza

- Dla Vipa

- Dla SuperVipa

Oczywiście każda wyspa ma inne początkowe Itemy!

Ktoś na serwerze zaszedł Ci za Skóre? Możesz go zgłosić adminowi pod Komendą:

/report <nick>

Kilka ScreenShotów z Serwera:

post-836112-0-97198800-1413015945_thumb.pngpost-836112-0-53338800-1413015997_thumb.pngpost-836112-0-68304700-1413016034_thumb.pngpost-836112-0-75430600-1413016077_thumb.pngpost-836112-0-96025600-1413016152_thumb.pngpost-836112-0-87570100-1413016197_thumb.pngpost-836112-0-14189300-1413016309_thumb.png

Też chcesz mieć taką prezentacje? Wejdź tutaj: http://generator-mc.pl/

post-836112-0-36736800-1413016337_thumb.png

Opublikowano

Super serwer ! Miła atmosfera, wszyscy sobie pomagają i admini jak i moderatorzy są mili dla wszystkich !

Dziękuje Za Tak Miłe Słowa!

Poszukujemy YouTuberów 200/300 Subów+ :) Oczywiście za range z fajnymi przywilejami na serwerze! :)

Opublikowano

Ładny i jak widzę dopracowany serwer. Dużo opcji i inne. :)

Podoba mi się komenda /losuj :)

Pozdrawiam 

Dziękuje za Opinie! To jeszcze nie wszystko :) Szykujemy Dangeony i Jeszcze kilka innych niespodzianek ! 

Opublikowano

Serwer wydaje sie spoko chociaz ma wade z ktora admin nic nie chce zrobic ...

Po co zrobic kilka sklepow rozrzuconych na calym spawnie?

Ktos zaczyna gre wykopie stack cobbla i leci najpierw na spawn potem dopiero musi isc do sklepu ktory znajduje sie na koncu spawnu

Spoko fajnie to wyglada ale po 50 razie to staje sie zwyczajnie uciazliwe i mega nieporeczne 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Serwer wydaje sie spoko chociaz ma wade z ktora admin nic nie chce zrobic ...

Po co zrobic kilka sklepow rozrzuconych na calym spawnie?

Ktos zaczyna gre wykopie stack cobbla i leci najpierw na spawn potem dopiero musi isc do sklepu ktory znajduje sie na koncu spawnu

Spoko fajnie to wyglada ale po 50 razie to staje sie zwyczajnie uciazliwe i mega nieporeczne

Nie martw sie! O Ten szczegół najbardziej zadbałem,Właśnie robie "Podręczny Sklep" ktory bedzie w Menu,Będą tam wszystkie itemy ktore sa w sklepach ;)

Opublikowano

mozna jakos przypomniec  haslo jakie podawalem ?? bo nie  pamietam jakie :p i  zalogowac sie nie moge ??xD

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

mozna jakos przypomniec  haslo jakie podawalem ?? bo nie  pamietam jakie :P i  zalogowac sie nie moge ?? xD

Oczywiście,Wszystko jest do obgadania na TS3 :)

Opublikowano

a mozesz mi na pw podac ts ? xD

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...