Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórki za IP?

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załóżmy że gdyby Rito któregoś dnia, było tak hojne i na parę dni wprowadzili by wyprzedaż skórek za IP.

To jakie byście kupili i ewentualnie jakich cen byście się spodziewali? To nie trolling a pytam serio, bo ostatnio na forum LoLa, ktoś zasugerował skórki za IP.

Ja bym najpewniej kupił Mecha Kha'Zixa bo jest ładniejszy od strażnika pustyni. A cena? Pewnie 100K IP. :D

Opublikowano

Ja bym kupiła świąteczną LeBlanc - pewnie coś ok 30-40k IP ;_;

Arcade Sone bym sobie kupiła - 60-70k.

To by było i fajne i nie. Ciekawe kto by zbierał 100k IP ;_;

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Ja bym kupiła świąteczną LeBlanc - pewnie coś ok 30-40k IP ;_;

Arcade Sone bym sobie kupiła - 60-70k.

To by było i fajne i nie. Ciekawe kto by zbierał 100k IP ;_;

Nie no wiesz, cena pewnie była by zależna od typu skórki wiadomo legendary etc etc.

No w sumie z tych świątecznych to Veigara bym za 30 - 40K IP kupił.

Opublikowano

Pamiętam jak była poruszona kwestia specjalnych skinów zmieniających kolorystykę postaci (re-colory). Zakładam że nikt by nie zakupywał ich za RP więc podejrzewam że właśnie tego typu skiny będą kosztować IP.

Opublikowano

Arcade Sona i Hecarima, świąteczną Katarine i LB, a poza tym nie wiem. Jest sporo ładnych skórek, cena nie gralaby roli, uzbierać 100k nie byłoby problemem, ale czasochłonne :p

Opublikowano

Ja bym kupił Dark Crystal Ryze'a - jest op. Cena coś koło 100k :)xD

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Nowicjusz
Opublikowano

Championship Riven, Panda Annie . Reszte skinów mam xD . Wszyscy chcecie Arcade Sone, jest nie fajna , szybko sie nudzi .. :c xDD

Opublikowano

Jeżeli mówisz ze 100k IP od skórki to taką liczbę IP mają osoby w Diamencie I / Challengerze , a osoby które zaszły tak daleko na pewno kupiły sobie skiny które chciały mieć także chyba mija się to z celem .

Opublikowano

Pulsfire Ezreal - pewnie z 50kip.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nigdy pewnie czegoś takiego nie będzie, bo Riot dużo by na tym stracił pieniędzy.

Ale jak już, to wziąłbym skin, którego nie mam a chciałbym mieć, czyli Arcade Hecarim. :D

Opublikowano

Na pewno bym zakupił Mythic Cassio oraz Slay Belle Katarina :D

Ceny pewnie skinów by się wahały od najtańszych 10-15k IP do tych najdroższych 100k-130k IP :D

Stać byłoby tych którzy wykupili wszystkie postacie i mieli full runy ;D

Opublikowano

Ja bym kupił też Ametystową Ashe za przynajmniej 20K IP. Bo trzy skiny to zwyczajne recolory które powinny być za RP bagatela 140 RP czyli z Freljord i z Sherwood.

Ewentualnie kupił bym Nami Koi za 20K IP bo ta wodny duch mi nie podchodzi.

Opublikowano

Panie to po 6300ip kazda skureczka bez super i w takiej cenie a jeden dzien ;) . A tak to bym kupił hmm Watażka shen i Wytwornego Jajca. Lecz to malo mozliwe ;) ze tak bedzie i 50k ip za 1 skoreczke? To by nawet prosom z challangera na 3 nie starczylo...

Jeesup 

"Pamiętam jak była poruszona kwestia specjalnych skinów zmieniających kolorystykę postaci (re-colory). Zakładam że nikt by nie zakupywał ich za RP więc podejrzewam że właśnie tego typu skiny będą kosztować IP."

Wątpie ze te nowe skiny co zmieniaja tylko kolor będą kosztować ip. Pewnie tyle co zloty alistar czy yi zabojca czyli 390rp.

Opublikowano

zombie brand :D

ale tak btw bardzo duzo graczy ma w uj ip. np ja sam mam 115k i nie mam co z tym robic... ciekawe jakieceny by musialy byc :)

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...