Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko o dywizje w 1 sezonie

BLOCKBUSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbicie golda w 1 sezonie jest ok?  Bo pytalem kumpli ktorzy graja juz z 3 sezony i  kazdy byl w brazie czy silverzel, tak ta czesc tematu sluzy do tego zebyscie mnie chwalili jaki jestem z*******y

druga czesc to pytanie o placementy w nastepnym sezonie, jesli w tym wbilem golda to czy w nastepnym po placementach moze mnie wrzucic np do platyny? bo slyszalem ze w 1 sezonie jest blokada, ze maks do golda ale to 10 winow by musialo byc

pozdrufki od prawilnego supporta

Opublikowano

Gold w pierwszym sezonie gry to niezły wynik :-).

Jeśli wbijesz więcej niż gold5, to po wygraniu 8/9 placementów jest szansa na wejście do platyny od razu ;-). 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

spk to w next sezonie po placementach do platynki potem diamencik a potem to strimy n twichu ale to najpierw babce musze kase ukrasc zeby na kompa miec pozdrufki kochani ;3

Opublikowano

Jeśli wbijesz więcej niż gold5, to po wygraniu 8/9 placementów jest szansa na wejście do platyny od razu ;-). 

No raczej nie. :)

Każdy traci po zakończeniu sezonu. Wygranie większości meczy, w placemnetach to szansa na powrócenie w miejsce które się było, choć jest to ciężkie do zrobienia, bo trzeba mieć duże MMR. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie można wejść do platyny w placementach co ty gadasz - wprowadzasz w błąd.

W pierwszym sezonie nie było dywizji było ELO - co za tym idzie, mówienie "byłem goldem w s1" to jak mówić - miałem 1500ELO czyli g5 :)

@1373230489-U611928.pngUpss

jeżeli jesteś niepoinformowana proszę Cię, nie wypowiadaj się w tematach, bo szkoda mi takich osób jak Ty, które nic nie wiedzą a się wypowiadają.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nie można wejść do platyny w placementach co ty gadasz - wprowadzasz w błąd.

W pierwszym sezonie nie było dywizji było ELO - co za tym idzie, mówienie "byłem goldem w s1" to jak mówić - miałem 1500ELO czyli g5 :)

@1373230489-U611928.pngUpss

jeżeli jesteś niepoinformowana proszę Cię, nie wypowiadaj się w tematach, bo szkoda mi takich osób jak Ty, które nic nie wiedzą a się wypowiadają.

Czytaj ze zrozumieniem.

Kolega mówi o SWOIM pierwszym sezonie, więc jeśli ma teraz gold, to będzie mógł po placementach wejść do platyny. Czyli rozumiem, że jak ktoś miał Diament, to trafi do silvera jak wygra 6/7? mmm... 

@tsdek - aż spytałam ludzi z Diamentu 1 etc. Tak jak kolega mówił, jeśli ma się wysokie MMR można wejść do platyny :)

Kolega z poprzedniego sezonu na smurfie GOLD4 w tym sezonie dostał się do Platyny 3. 

­

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem.

Kolega mówi o SWOIM pierwszym sezonie, więc jeśli ma teraz gold, to będzie mógł po placementach wejść do platyny. Czyli rozumiem, że jak ktoś miał Diament, to trafi do silvera jak wygra 6/7? mmm... 

Dobra, dobra. W placementach, nawet jak był goldem 5 może wejść powyżej gold 1. Bynajmniej ja i mój kolega tak mieliśmy w tym sezonie. mmm...

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Dobra, dobra. W placementach, nawet jak był goldem 5 może wejść powyżej gold 1. Bynajmniej ja i mój kolega tak mieliśmy w tym sezonie. mmm...

Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej ;)

@topic

Jeśli będziesz miał wysokiego golda + mocne mmr to po 9/10 placementach możesz wejść do platyny.  #potwierdzone info

edit

I to zależy jeszcze, jak bardzo rito zepsuje ten system w nowym sezonie, he. 

­

Nowicjusz
Opublikowano

Uja lel, nie ma opcji żeby wleciał do platyny wtf XDD

Gold jest najs chyba, ja skoczyłam tamten sezon z silver 1 98 lp, to było cierpienie . Ale wtedy sie dostawało +1 +0 lp hihihi TERAZ DZIECI MACIE DOBRZ .  :ninja:  ^_^

Opublikowano

ciekawe co ci te d1 powiedzialy ... sami bedac w d1 nie maja prawa zostac tam w nowym sezonie bo musza wyladowac w platynie i znowu wbijac do d5 . Max ranga po placemantach to p1 wiec watpie ze z golda wjedziesz platyne skoro twoje ukryte mmr jest prawie ze o polowe mniejsze ... 

Opublikowano

Mhm w poprzednim gracze z Diament 1/Chall po 6 grach dostawali nawet golda2/1

I niby z golda do paltyne po 10 można wejść ? haha:D

Za 10/10 to możesz trafić tam gdzie byłeś max jak miałeś dobre mmr to o jedna dywizje ale nie o jedną lige.

Opublikowano

Ale pieprzysz glupoty popapranyv9. Kolega w poprzednim sezonie wbil gold 4. W placementach 5/5 otrzymal znowu gold 4

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...