Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Indie Games

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawiązując do posta użytkownika @Cristo. w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1298736-magicite/

Postanowiłem zaproponować utworzenie działu gry Indie/Niezależne.

Ostatnio na rynek wychodzi coraz więcej takich produkcji i stają się one coraz popularniejsze.

Dobrym przykładem popularnego indyka jest np. Crypt of the Necrodancer (rogal do rytmu)

Do działu gier Indie można by włączyć:

- aktualnie istniejący dział Isaac

- proponowany dział Don't Starve

- proponowany dział FNAF

- inne działy dotyczących indie

- po prostu dział "Inne gry indie"

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ coraz więcej konkretnych indyków się pojawia i to o wiele lepszych od gier AAA.

Przykładem też niech będzie seria Orcs Must Die! które z indyka, zrobiło się w sieciówkę bo jeśli liczymy mobę OMD:U.

Opublikowano

Świetny pomysł, większość gier od tych znanych firm, są drogie i monotonne... tutaj można poznać nowe gry, których nie zobaczymy w tych wszystkich EA, Gameforge itp. za niską cenę. Właśnie takich gier brakuję na rynku, NIEZALEŻNYCH, nie wydaje się wam, że ciągle jest wałkowane to samo?

647041416238306889721.png

Opublikowano

Nie widzę parcia na tą grę, po za tym... nie za dużo tych działów do każdej gry?

Nie.

A czytałeś tak w ogóle temat? Tu chodzi o ogólny dział indie games, nie o jeden tytuł.

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ coraz więcej konkretnych indyków się pojawia i to o wiele lepszych od gier AAA.

Przykładem też niech będzie seria Orcs Must Die! które z indyka, zrobiło się w sieciówkę bo jeśli liczymy mobę OMD:U.

Opublikowano

Świetny pomysł, większość gier od tych znanych firm, są drogie i monotonne... tutaj można poznać nowe gry, których nie zobaczymy w tych wszystkich EA, Gameforge itp. za niską cenę. Właśnie takich gier brakuję na rynku, NIEZALEŻNYCH, nie wydaje się wam, że ciągle jest wałkowane to samo?

giphy.gif

Opublikowano

Opublikowano

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...