Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opóźnienie i zawieszanie sie klawiatury i myszy w grach

dawidoosoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno czyli około miesiąca temu zrobiłem formata bardzo słabego kompa a mianowicie:
bez-tytu-u.jpg
I od tego momentu zaczęły się moje problemy, ten komputer służy mi tylko do internetu i do grania w Cs'a, a jak wiadomo w cs'ie ważna jest szybka reakcja, a z tym problemem nie można tego zrobić po włączeniu Cs'a [steam] wszystko działa poprawnie dopiero po około 5 minutach zaczyna się, kiedy idę do przodu [W] i puszczę klawisz to postać sama idzie dalej do przodu, a mysz się zacina tak samo mam z myszką, ale wtedy klawiatura się zacina i nie reaguje, dodam jeszcze że nieraz jak się tak mocno "zawiesi" to komputer oddaje jakieś dziwne odgłosy ..
Klawiatura i mysz bezprzewodowa [próbowałem nawet z przewodową na USB i na oryginalne wejście do klawiatury, problem występował nadal]
czytałem ze to występuje przez grafikę, ale ustawiłem najsłabszą i dalej nic chciałem zmienić nawet synchronizacje pionową, ale niema jej [albo nie mogę znaleźć] kartę graficzną mam:
bez-tytu-u2.jpg

Proszę o szybką odpowiedz z góry dziękuje za każdy komentarz! :)

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...