Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unranked - wyjscie z lobby

Carderim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaliczy Ci mecz jako przegraną

Bzdura, dodgowałam sporo podczas swoich placementów i w żadnym przypadku nie zaliczyło mi wyjścia jako przegranej. Nakładana jest tylko kara czasowa na wejście do kolejki.

Opublikowano

Bzdura, dodgowałam sporo podczas swoich placementów i w żadnym przypadku nie zaliczyło mi wyjścia jako przegranej. Nakładana jest tylko kara czasowa na wejście do kolejki.

@Macarena

930931412982705748670.jpg

586871412982705748670.jpg

Opublikowano

haha debilu pewnie chodzilo mu o bo3/bo5

k***a normalne wyjscie to -3 lp i nie narusza twojego mmr wiec nie moze zaliczyc tego jako przegranej

jprdl

KM3hNqN.jpg

Nożownik Eryk S. odwiedzi spodek Katowicki w dniach 13-15 marca 2015 roku, uważaj na niego - z nocy 2 na 3 października uciekł z zakładu psychiatrycznego we Wronkach. Zapowiedział, iż jego następnym celem będzie IEM 2015 w Katowicach. Skopiuj tą sygnaturkę na swój profil i pomóż nam poinformować większą ilość osób.

Opublikowano

haha debilu pewnie chodzilo mu o bo3/bo5

k***a normalne wyjscie to -3 lp i nie narusza twojego mmr wiec nie moze zaliczyc tego jako przegranej

jprdl

Jak mogło chodzić mu o bo3/bo5, skoro napisał "in placemetnts" co oznacza tylko i wyłącznie gry ustalające dywizję. :>

Nie może mu zabrać 3 lp, bo nie ma jeszcze dywizji, więc zalicza jako lose. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Nowicjusz
Opublikowano

Jak wyjdziesz to będzie się to liczyło jako przegraną, chyba też ban na 5 min, na gry. :D 

Opublikowano

Wyjdziesz = 1 przegrana + ban na 5min potem 15/30/1h/2h/6h jakoś tak to było.

LOL - dodgowałem coś z 2 gry -6lp, serio przegrana? Proszę Cię.. -,-

Z wyjściem w placementach jest tak że nie tracisz gry, dostajesz tylko bana na wchodzenie do queue(5min itd..). 

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Nowicjusz
Opublikowano

Z wyjściem w placementach jest tak że nie tracisz gry, dostajesz tylko bana na wchodzenie do queue(5min itd..). 

JPRDL na logike to weź, masz 10 gier i rito ci pozwala wychodzić np 20 razy z rzędu bo ci sie np strona teamu nie podoba ( fioletowa ) WTF buahah <3 . Zalicza jako LOSE matołki . :D

Opublikowano

Jeszcze z pół roku temu na 100% nie zaliczało jako przegraną, wątpie żeby coś się zmieniło od tego czasu.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Bo wychodziłeś ze zwykłych meczy, a nie placement albo bo3/5, eh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...