Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wchodzenie na kanał - permisions

Soule123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Mam taki problem chciałbym na swoim serwerze ts3 zrobić pokój dla danej rangi serwerowej. Chodzi mi o to ze tylko Polak może wbić na Polish a inne rangi jak np Niemcy nie mogli wejść tylko na swój kanał.

Jeśli źle dałem post albo pomyliłem się w ortografii.Przepraszam z góry

Opublikowano

Zły dział. Więc już przenosze i za chwilkę dam Edit i powiem co i jak.

@Edit
Jeśli chcesz aby dana ranga mogła wchodzić na kanał weź zrób jedną rangę serwerową która ma ikonkę i prawa jak zwykły gościu tylko bez praw na wchodzenie na kanały te Polish, Germany itd. Potem zrób rangę kanałową taką jak Polak, Rusek itd w których nadasz 
do wchodzenia na kanały na np. 40.

Na randze ustawiasz 40 w tym miejscu(Ranga Kanałowa):

A na kanale tutaj te 40 

http://scr.hu/31w7/8kpbt

Potem jeśli chcesz aby dana ranga mogła wbić na kanał przenosisz go na kanał i dajesz mu rangę kanałową z prawem Join power.
Opublikowano

A jak nie chce channel grupę tylko serwerowa to nie da rady tak na icone? Słyszałem ze się da jakos

Teraz Cie nie rozumiem :D

Piszesz, że chcesz mieć na randze ? A Serwer grup to główna Rangi całego TS nie kanałowe, wystarczy zrobić to na Server Group i działa :)

Opublikowano

Ale ja mam każdy kraj jaki jest wiec z join power to nie da rady. A chce zrobić tak ze:

- Niemcy tylko na Niemiecki kanał publiczny ale na kanał prywatny każdy  żeby mogli :)

- Polacy tylko na Polski

- Anglicy tylko na Angielski i tak dalej 

Opublikowano

Ale ja mam każdy kraj jaki jest wiec z join power to nie da rady. A chce zrobić tak ze:

- Niemcy tylko na Niemiecki kanał publiczny ale na kanał prywatny każdy  żeby mogli :)

- Polacy tylko na Polski

- Anglicy tylko na Angielski i tak dalej 

Niestety nie da rady tak, możesz zrobić to w ten sposób, że będziesz nadawał rangi kanałowe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...