Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedstawienie Counter Strike Nexon: Zomies [CSNZ] Napisz co sądzisz!

SpisN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2946614129705161117352.jpgCounter Strike Nexon: Zombies

Już jest!

Gra jest "Free To Play" więc każdy może pograć. Jest ona na

platformie STEAM.

Jest wydajna i jest lepsza od cs 1.6.

Dlaczego?

Ma skiny broni i ludzi HD.

Ładna grafika i prawie wogóle zero bugów. 

Jeśli ktoś znalazł

Wysyłać mi na pw :3

CSNZ Jest dodatkiem do cs 1.6 coś w stylu tego, csnz to nic innego niż csnz.

Wersja Counter Strike Nexon: Zombies wyszła 7 pażdziernika 2014 roku. 

Wymagania do gry

• MINIMUM:
    • Processor: Intel® Celeron 2.13GHz 
    • Memory: 512 MB RAM 
    • Graphics: Geforce4 TI 4200 
    • DirectX: Version 9.0c 
    • Network: Broadband Internet connection 
    • Hard Drive: 2 GB available space
  • RECOMMENDED:
    • Processor: Intel ® Pentium4 3GHz or better 
    • Memory: 1 GB RAM 
    • Graphics: Geforce 6600 or higher 
    • DirectX: Version 9.0c 
    • Network: Broadband Internet connection 
    • Hard Drive: 3 GB available space

Informacje o grze

Producentem gry jest Nexon

Jest to gra MultiPlayer FPS. Waży 2.1 GB

Jest ona w wersji polskiej.

Counter-Strike Nexon: Zombies jest Free to Play MMOFPS oferując konkurencyjne PvP i PvE, w tym działania z pierwotnej treści Counter-Strike i wszystkie nowe tryby gry, map, broni i hordami zombie!

Po raz pierwszy na Steam, Nexon robi kawałek historii Counter-Strike jest dostępny dla wszystkich! 

Działania classic Counter-Strike, nowe tryby, nowe pistolety, nowe postacie, Free to Play-co jeszcze mamy brakuje? 
To prawda, zombie! 

Zapraszamy do udziału w nie swoje zmniejszenie masy nieumarłych. Znajdziesz tam mnóstwo zombie w PvP i PvE obu smaków. 

Najważniejsze funkcje: 
▪ Free to Play: Counter-Strike Nexon: Zombies nie ma kosztów zakupu ani żadnych opłat abonamentowych, wystarczy pobrać i załadować do zacząć. 

▪ Ładunki trybach: Zombies jest w nazwie, a znajdziesz zarówno PvP i PvE rozgrywkę m.in. wszelkiego rodzaju nieumarłych zabić. Przejść przez intensywnych scenariuszy, które obejmują Zombie walk z bossami, zatroszczyć się o unikalnych zdolnościach i znaków w Zombie Hero, lub kierowania zespołem ocalałych budynków i broniąc swojej bazy przed ciągłymi falami zombie w trybie Shelter. Jest o wiele więcej niż tylko zombie, ponad 20 różnych trybów do zwiedzania, takich jak Beast Mode, bazooka i piłki nożnej. Dla weteranów serii, korzystaj z oryginalnej oferty Counter-Strike'a w tym Bomb Defusal i Hostage Rescue. 

▪ Mapy: Poznaj historię regionów i życia rozdarty na strzępy przez zagrożenia zombie w map Zombie scenariusz. Każdy scenariusz oferuje wiele map, aby odblokować, czy można przeżyć swoje wyzwania ujawnić spiski tył nieumarłych! Nie jesteś zombie wypełnione ponad 60 map do gry i mistrzowskie w Counter-Strike Nexon: Zombies. Wiemy, o czym myślisz. Nie byłoby Counter-Strike bez de_dust! Klasyczne mapy z Counter-Strike są zawarte zarówno w oryginalnej wersji i poprzedniej serii Counter-Strike.

▪ Więcej Guns: Arsenal jest znacznie większa i bardziej zróżnicowana w Counter-Strike Nexon: Zombies, bo będziemy potrzebować całą siłę ognia można dostać na pobyt o jeden krok przed tymi trupami spaceru. Zszywki Wskaźnik z dwunastu oddanie Zombies na dobre można było, na przykład strzelby Double Barrel lub KSG-12, strzelba bojowa, ale być może szukasz zachować pewną odległość od zmarłych. Chwycić Skull-5 i pop kilka czaszek lub Dual Nieskończoność zabić zombie w dobrym stylu! 

▪ Nowe postacie kobiet i mężczyzn: salon zmarłych są liczne i zróżnicowane w Counter-Strike Nexon: Zombies. Co najważniejsze, można grać w tych okrutnych stworzeń, gdy zwracają się do drugiej stronie! Znajdziesz unikalnych umiejętności i ataków w każdej z dostępnych postaci Zombie wszystko, aby pomóc Ci być najlepszym nieumarłych można być. Dla życia, wybrać z różnych ekskluzywnych znaków obu terrorystów i Counter-terrorystów, w tym bohaterek! 

▪ Tworzenie i Crafting Enhance: ekskluzywny system Crafting pozwala poprawić broń, rękę, lub dokonać nowych broni zdobyć jedne z najlepszych uzbrojenia w grze. Czy zmienia skórę, uaktualniania statystyk, lub szukają nowej broni po prostu grać w meczach, aby zdobyć materiały potrzebne. 

▪ Wszystko w rodzinie: zjednoczyć się i walczyć ze sobą!System rodzinny pozwala partnera z przyjaciółmi, aby zdobyć nagrody szybciej i uzyskać specjalny sprzęt, grając razem w Counter-Strike Nexon: Zombies. Ponadto, korzystanie z systemu rodziny podzielić sprzęt, co własne z innymi w tej samej rodzinie. 

▪ Stale aktualizowany o nowe treści: Chcemy w grze! Kto jeszcze ma zamiar zachować te zombie w zatoce ?! Mamy zamiar być ciężko w pracy przynoszą więcej trybów zombie, więcej map, więcej broni, więcej wszystkiego, aby spełnić wszystkie te potrzeby zwłok zabijania. Upewnij się, aby wskoczyć do naszego Społeczność Steam Hub do mówienia na temat gry, którą chcesz grać i grać dalej. 
Prosimy o kontakt z działem obsługi klienta Nexon Europe dla kwestii związanych z grą w http://support.csnz.nexoneu.com 

Musisz utworzyć konto Nexon, aby skorzystać z tej strony, i do przedstawienia bilet.

ZNALAZŁEŚ BUG W GRZE?
ZAPOMNIAŁEM CZEGOŚ POWIEDZIEĆ?
MÓW NA PW!
Opublikowano

Czyli jakby nie patrzeć jest to coś ala tryb zombie w Codzie? 

Jest to coś typu normalny zoombie mod, latasz całą godzinę po mapie i wybijasz zoombie z respawnów nabijając tam jakiś poziom nic ciekawego w co można było by dłużej grać, lepiej wejść na normalny serwer CS 1.6 zm i grać niż wybijać hedami jakieś śmieszne zombie zlagowane.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Jest to coś typu normalny zoombie mod, latasz całą godzinę po mapie i wybijasz zoombie z respawnów nabijając tam jakiś poziom nic ciekawego w co można było by dłużej grać, lepiej wejść na normalny serwer CS 1.6 zm i grać niż wybijać hedami jakieś śmieszne zombie zlagowane.

1. Zlagowane to nie jest

2. To nie jest coś w typu normalny zombie mod bo jest dużo dodatków. 

3. Poziom jest za zabijanie nie wiem jeszcze po co on jest ale  miła jest gra jeśli lubisz cs. 

4.Jeśli chcesz mówić coś takiego o grze, to weź np nie obrażaj tej gry bo sam byś lepszej gry nie stworzył

Opublikowano

Jakby na to popatrzeć to jest taki zombie mod jak w cs'ie 1.6 tylko przerobiony.

Ja osobiście w tą gre nie grałem, ale słyszałem że jest fajna.

Jest przerobiony i z tym się zgadzam i dla mnie też gra jest sama w sobie fajna :3

Opublikowano

Mam pewien problem włączam grę i po 5 sekundach wyskakuje "Połączenie z serwerem zostało przerwane. Proszę włączyć grę ponownie" chciał bym się dowiedzieć czy to od nich są te problemy czy to ja mam coś nie tak.

Opublikowano

1. Zlagowane to nie jest

2. To nie jest coś w typu normalny zombie mod bo jest dużo dodatków. 

3. Poziom jest za zabijanie nie wiem jeszcze po co on jest ale  miła jest gra jeśli lubisz cs. 

4.Jeśli chcesz mówić coś takiego o grze, to weź np nie obrażaj tej gry bo sam byś lepszej gry nie stworzył

Ja tylko wyraziłem swoją opinie dla samego steama sprawdź że więcej osób wyraża negatywną opinie niż pozytywną:

wwyj5f.jpg

więc nie rozumiem Twojego rozumowania.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ja tylko wyraziłem swoją opinie dla samego steama sprawdź że więcej osób wyraża negatywną opinie niż pozytywną:

89004141306054690638.jpg

więc nie rozumiem Twojego rozumowania.

To dobiero wersja beta 

Dla mnie nie jest jakaś super fajna ale ze znajomymi da się zagrać :)

No nawet :3

Ja mam niestety błąd ;c i grać nie mogę....

A masz pobrane sterowniki? 

Opublikowano

Według mnie gra jest całkiem spoko, była by jeszcze lepsza gdyby nie była wydana przez nexona.

No nawet bo nexon a cs to prawie coś innego :D Tylko że to trochę sciągnieta gra. Sory za ort 

Gra jest całkiem spoko nawet i wciąga , dla zaawansowanych graczy cs 1.6 polecam ;) gra dla całkowitego relaxu!

Wciąga mnie odrazu wciągała i jestem zaawansowanym graczem cs i jestem bardzo dobry. Dla relaxu w tym się zgodze :3

Opublikowano

Wszyscy wychwalają, natomiast ja jestem troszkę zniesmaczony tą grą ! 

Otóż, zapowiadała się bardzo fajnie, w końcu coś nowego w dodatku zaraz po Global Offensive, który jakby nie patrzeć sporo "namieszało" w "świecie" Counter - Strike, mimo że starzy "wyjadacze" nadal pozostali przy klasyku. Wydawało się "kolejny wysokiej jakości produkt !" natomiast nic bardziej mylnego. 

Co tak naprawdę oferuje nam Counter - Strike Nexon Zombies?

Tak naprawdę oferuje nam:

• kilka trybów gry,
  • zmienione tekstury,
  • pliki domyślne graczy,
  • zmienione GUI,
  • zmienione dźwięki, 
  • oprawa gry.

Natomiast czy to powód aby od razu robić z tego osobną część Counter - Strike oraz osobnego klienta? 
Miałem okazję testować osobny klient Counter - Strike z wykorzystanym MetaHook'iem (niedostępnym obecnie na silniku HL2) który miał realistycznie oddawać rozgrywkę z Call of Duty - zastąpienie wszystkich pamięciożernych PerThinków, oraz funkcji tego typu jedną dodatkową biblioteką i nabrał Counter - Strike barw, ale czy to miało racje bytu?

Jakby nie patrzeć, to tylko modyfikacja, a tak samo jak Nexon Zombies wymaga osobnego klienta gry, co moim zdaniem troszkę psuje całokształt, ponieważ "kodem" nie odbiega tak bardzo od obecnego 1.6. 

Jak dla mnie marne posunięcie ze strony producenta i zwykły chwyt marketingowy. 

Nie polecam ze względu na powyższe.

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

Słabiutko, lepiej pograć w CSGO na botach jak dla 'relaxu' chcecie grać, bo to masakra jest. :D Albo w L4D.

To daj kase na cs go

Wszyscy wychwalają, natomiast ja jestem troszkę zniesmaczony tą grą ! 

Otóż, zapowiadała się bardzo fajnie, w końcu coś nowego w dodatku zaraz po Global Offensive, który jakby nie patrzeć sporo "namieszało" w "świecie" Counter - Strike, mimo że starzy "wyjadacze" nadal pozostali przy klasyku. Wydawało się "kolejny wysokiej jakości produkt !" natomiast nic bardziej mylnego. 

Co tak naprawdę oferuje nam Counter - Strike Nexon Zombies?

Tak naprawdę oferuje nam:

• kilka trybów gry,
  • zmienione tekstury,
  • pliki domyślne graczy,
  • zmienione GUI,
  • zmienione dźwięki, 
  • oprawa gry.

Natomiast czy to powód aby od razu robić z tego osobną część Counter - Strike oraz osobnego klienta? 

Miałem okazję testować osobny klient Counter - Strike z wykorzystanym MetaHook'iem (niedostępnym obecnie na silniku HL2) który miał realistycznie oddawać rozgrywkę z Call of Duty - zastąpienie wszystkich pamięciożernych PerThinków, oraz funkcji tego typu jedną dodatkową biblioteką i nabrał Counter - Strike barw, ale czy to miało racje bytu?

Jakby nie patrzeć, to tylko modyfikacja, a tak samo jak Nexon Zombies wymaga osobnego klienta gry, co moim zdaniem troszkę psuje całokształt, ponieważ "kodem" nie odbiega tak bardzo od obecnego 1.6. 

Jak dla mnie marne posunięcie ze strony producenta i zwykły chwyt marketingowy. 

Nie polecam ze względu na powyższe.

Ja już pisałem i się powtarzam ta gra jest dopiero w wersji beta to może nas tak mało oczekiwać

Opublikowano

Ogólnie gierka nie jest zła, powiem więcej - jest dobra. Grałem w nią u kumpla i fajnie się gra ale tylko przez jakiś czas, później gra zaczyna nudzić i nie ma co w niej robić. Takie jest moje skromne zdanie.

Nowicjusz
Opublikowano

Osobiście gra się podoba, urozmaicona, jedyne co mnie martwi to ciągłe 60fps niezmiennie, da się cos temu zaradzic ?

Po co ci więcej fps skoro od 60 masz płynną gre? f**k logic m8

Gra ogółem w miare ogarnięta ale prawde mówiąc baaardzo szybko się nudzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...