Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] VCRedistDownloader - pobierz wszystkie wymagane programy!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie z czym? Ps. Compiling Error wyskakuje przy każdym skrypcie, nawet przy LeagueSharp.Common.

Opublikowano

Ja mam inny problem :P Pobieram L# właczam " VCRedistDownloader " i mi sie updatuje, potem pisze " Czy chcesz zawiesic komputer? Kliknij T/N" i nie wiem co kliknąc, klikam N i nie wiem gdzie to sie zgrało a T nie chce bo  " zawiesi sie komputer"

Opublikowano

Ja mam inny problem :P Pobieram L# właczam " VCRedistDownloader " i mi sie updatuje, potem pisze " Czy chcesz zawiesic komputer? Kliknij T/N" i nie wiem co kliknąc, klikam N i nie wiem gdzie to sie zgrało a T nie chce bo  " zawiesi sie komputer"

%appdata%\VCRedistDownloader.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Konieczny jest net framework 4.5?

Mam xpka i nie obsługuję go więc nie da rady tego jakoś przekomplikować czy coś ? ^^

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Konieczny jest net framework 4.5?

Mam xpka i nie obsługuję go więc nie da rady tego jakoś przekomplikować czy coś ? ^^

z tego co wiem to leaguesharp nie działa na winxp wiec nie wiem po co ci ten program :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pokazałbyś mi kod źródłowy na pw? :P nie to, że się boje tego używać, używałem tego od dawna ale z czystej ciekawości jak to wygląda.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Pokazałbyś mi kod źródłowy na pw? :P nie to, że się boje tego używać, używałem tego od dawna ale z czystej ciekawości jak to wygląda.

Kod źródłowy mam na pastebinie, tylko bez pobierania .NET 4.5.1.

Jako, iż nie interesuje mnie już ten program, kod źródłowy został dodany do tematu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Kod źródłowy mam na pastebinie, tylko bez pobierania .NET 4.5.1.

Jako, iż nie interesuje mnie już ten program, kod źródłowy został dodany do tematu.

Dzięki :)

­345mulx.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...