Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasoby serwera TS3

tollface

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.
Chciałem się was zapytać o to co ważniejsze jest przy wybieraniu VPS dla TS3.
Ponieważ nie wiem czy bardziej zwracać uwagę na Procka i RAM czy ten procek i ram to mogą być takie (1ghz/512mhz 1gb ram) a łacze lepsze.
Myślę nad kupnem któregoś z tej oferty :

http://speedhost.pl/?page=offer&category=vps
Którego polecacie by nadawał się w sam raz na licencje NPL.

Zbieram minusy !

Opublikowano

Podczas wybierania VPS zwracaj szczególną uwagę na procesor, ponieważ on jest najważniejszy.

Od tego usługodawcy wybrałbym pakiet niebieski, ale na początek wybierz sobie czerwony, a najlepiej to powiedź ile mniej więcej będziesz miał osób.

Licencje NPL odpalisz na każdej VPS, tylko liczy się komfort rozmowy, którego przy dużej liczbie osób, a słabej maszynie nie uświadczysz.

Opublikowano

Podczas wybierania VPS zwracaj szczególną uwagę na procesor, ponieważ on jest najważniejszy.

Od tego usługodawcy wybrałbym pakiet niebieski, ale na początek wybierz sobie czerwony, a najlepiej to powiedź ile mniej więcej będziesz miał osób.

Licencje NPL odpalisz na każdej VPS, tylko liczy się komfort rozmowy, którego przy dużej liczbie osób, a słabej maszynie nie uświadczysz.

Nie zapomnijmy że jeśli chcesz wiele osób mieć na serwerze głosowym to musisz zwrócić uwagę na ataki konkurencji :) Ten hosting ma słabe zabezpieczenia jeśli chcesz mieć tutaj publika. Jeśli natomiast jest to serwer prywatny to raczej możesz na każdym postawić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...