Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest nowy l#! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuje, pobieram! :)

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Czemu niby wszystko injectuje się, napisy na dole są na czacie, ale jak naciskam f5 to się nie ładują skrypty? Sciągnąłem te LeagueofLegends.exe wkleilem gdzie trzeba L# też od @HeheheM i wyczyściłem folder %appdata%

Opublikowano

Czemu niby wszystko injectuje się, napisy na dole są na czacie, ale jak naciskam f5 to się nie ładują skrypty? Sciągnąłem te LeagueofLegends.exe wkleilem gdzie trzeba L# też od @HeheheM i wyczyściłem folder %appdata%

juz nie trzeba fixa... 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Wszystko działa, good luck summoners!

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Wszystkie skrypty już działają poprawnie? Bo mi Xerath nie castuje Q, innych narazie nie sprawdzałem bo nie wiem czy jest sens czy trzeba czekać.

Opublikowano

Zrobiłem już unfix ale coś menu źle jest bo to League Sharp po lewej stronie i jak klikam shift niby mi sie pokazuje ale kliknąć na to nie mogę. Xerath.exe w ogóle mi się nie injectuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...