Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest nowy l#! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Witam, mam problem, zrobiłem tego unfixa, gdyż bez niego wyskakiwał błąd o braku zgodności programu z grą. Program się iniciuje, jednak żadne skrypty nie działają, po wejściu do gry widać na czacie napis potwierdzający zainicjowanie samego programu. Jednak pod przyciskiem "Shift" nic się nie dzieje, tyczy się to również samej postaci, na Dravenie Marksman nie działa. Dziś już po południu raz udało mi się na laptopie uruchomić wszystko, jednak bot praktycznie nie działał, nie last hitował, nie korzystał z niektórych spelli, jak np. rakiety jinx.

Proszę o rady.

Ps.

Niedawno usunąłem foldery z appdata, pobrałem downloader na nowo od "hehehm" , rozpakowałem, uruchomiłem jako administrator, zaktualizowałem wszystkie skrypty i nadal nie działają.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Gdzie to wrzucic :D /

To spis, na podstawie tego możesz sobie od razu w programie zainstalować skrypty wystarczy zerknąć na imię autora i poszukać tego w L# tam gdzie masz install new assembly/Git

Opublikowano

Nie ważne już naprawiłem po ponownym pobraniu lecz jest taki problem że evade działa do dupy czasami omija czasami nie ult ash leci a mpostac stoi w miejscu ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...