Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj była jakaś mikroaktualizacja. Wrzystko jest ok, pobrało tam 69 mb, tylko pod koniec wyskoczył mi jakiś błąd. Wyłączyłem go, włączyłem od nowa launcher i bd pobierało mi 712mb... pisze, że sprawdza pliki gry: pobieranie aktualizacji. Przy moim internecie ciężko przeboleć takie coś...

Opublikowano

Aktualizacja ta zawiera Shermana Fury. Usuń mody i pobierz to 700mb, najwyraźniej coś one zepsuły.

Opublikowano

nawet nie mam tego czołgu, pojebało mi fre, mody nie działają, nie wyswietla mi nazw graczy, czołgów, nic.

Czołg będzie można kupić, usuń mody to się naprawi.

Opublikowano

w folderze res i ktorzyms folderze dalej stworzyl Ci sie 1 katalog a w nim plik. wytnij ten plik i wklej go w na miejsce katalogu (nazwa pliku niech zostanie) potem usun folder. nwm czy launcher znowu to odwalil (na 9.1 ja i 2 moich koelgow mialo to samo. Ja i kolega wpadlismy na pomysl zeby przeszukac pliki gry i sie udalo a ten trzeci kolega sciagal to ahahhahaha xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...