Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Fpsami

szoku13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam takie problem nigdy ale to nigdy nie miałem spadku fpsów w Lolu zawsze jest to 59/60 i pingu ok. 30 dzisiaj gdy wchodze by zagrać z kolegą i to akurat w seriesach do Golda gdy rozpoczeliśmy grę Fpsy skaczą 5/3/6/9 itp wyżej dziesięciu nie idzie zrzuciłem na pasek z myślą, że zapomniałem czegoś wyłączyć ale nie odpalony był tylko lol żadne inne bezużyteczne programy nie były odpalone dodam, że na wejściu spytało mnie czy chcę usunąć "Pando media booster" podobno nie był już potrzebny więc go wywaliłem.. mój kolega nie miał żadych spadków ani niczego wiec to nie wina riot czy coś
Spróbowałem podczas gry zmienjszyć ustawienia graficzne na najniższe i fpsy urosły do 15 co nadal skukowało pokazem slajdów nie chciałem innym psuć gry ale niestety musiałem wyjść bo po prostu nie dało sie grać.. Macie pomysły co mogło zawinić ?

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Polecam zrobić formata. Zazwyczaj jak długo siedzisz bez, to czasem coś ściągniesz i to obciąża troszke. Miałam podobnie, po formacie stałe 100 jak zwykle.

Polecam, jeden dzień roboty, a problem z głowy na kolejne miesiące. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Zobacz jakie procesy Ci się uruchamiają podczas włączania kompa.

msconfig i zobacz jakie usługi itd.

Przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirem, ccleanerem czy coś.

Skoro z dnia na dzień Ci się tak zrąbało to może wina starego sprzętu, jakiegoś wirusa.

Przeskanuj, zobacz jakie usługi i procesy są automatycznie włączane no i wtedy napisz tutaj na forum :)

Opublikowano

Zobacz jakie procesy Ci się uruchamiają podczas włączania kompa.

msconfig i zobacz jakie usługi itd.

Przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirem, ccleanerem czy coś.

Skoro z dnia na dzień Ci się tak zrąbało to może wina starego sprzętu, jakiegoś wirusa.

Przeskanuj, zobacz jakie usługi i procesy są automatycznie włączane no i wtedy napisz tutaj na forum :)

Msconfig już dawno ogarnąłem razem z ccleanerem wczoraj właśnie sobie czyściłem wszystko i ładnie hulało dziś natomiast lipa

Polecam zrobić formata. Zazwyczaj jak długo siedzisz bez, to czasem coś ściągniesz i to obciąża troszke. Miałam podobnie, po formacie stałe 100 jak zwykle.

Polecam, jeden dzień roboty, a problem z głowy na kolejne miesiące. 

co do formata to był zrobiony jakieś 2 tyg temu :D a ja nie chodzi po jakiś dziwnych stronach tylko zawsze po sprawdzonych :)

Może komp Ci się przegrzewa?

Patrzyłem nic sie nie przegrzewało :)

Jakieś rady jeszcze  ?

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

Spróbuj zwiększyć priorytet w Menedżerze Zadań na wysoki , może to trochę pomoże . Jeśli nie to zostaje tylko format .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...