Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecstasy PP.

Seijuro31x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam. :D

Chciałem zapytać czy jest może wśród was ktoś, kto kiedykolwiek próbował Pigułek Ecstasy ale tych jasnozielonych na których widnieje symbol PP.

Próbowałem kilku innych ale za każdym razem było to jakieś gowno, oprócz tej w kolorze żółtym i kształcie granata...

Możecie wyzywać od ćpunów , innych tam narkomanów ale jezeli ktoś wie jak działa ta piguła niech da znać. :)

frWhR.png

Opublikowano

molly zawsze ładnie napierdala, nie wiem co ty brałeś, że gówno

Mieszkam w Niemczech, brałem Superman - niebieski w kształcie supermana, kopie ale musiałem wziąć z 2 jednocześnie, granat żółty kopie już normalnie po 1 a te co nie kopią to żółte i czerwone PP, Mitsubishi białe - płaskie i w kształcie takim jak superman czyli taki trójkąt ale z logiem Mitsubishi właśnie...

Teraz mogę kupić jasnozielonego PP, znajomi mówią że jest to dobra piguła, al wolę się upewnić bo oni przy tamtych też powiadali że dobre a były to gówna...

frWhR.png

Opublikowano

Mieszkam w Niemczech, brałem Superman - niebieski w kształcie supermana, kopie ale musiałem wziąć z 2 jednocześnie, granat żółty kopie już normalnie po 1 a te co nie kopią to żółte i czerwone PP, Mitsubishi białe - płaskie i w kształcie takim jak superman czyli taki trójkąt ale z logiem Mitsubishi właśnie...

Teraz mogę kupić jasnozielonego PP, znajomi mówią że jest to dobra piguła, al wolę się upewnić bo oni przy tamtych też powiadali że dobre a były to gówna...

w jakich cenach lata taki pp?

Opublikowano

w jakich cenach lata taki pp?

U mnie czyli w Bremen piguły latają ogl. po 5 euro za sztukę, jednak mam kumpla który sprzedaje to po cenie takiej po jakiej kupuje czyli 3 euro za sztuke...

Opłaca się tylko kupować te granaty żółte i supermany... 

A co do PP to jest ich multum kolorów, jednak wiem na sto procent że czerwone i żółte nie kopią, a co do jasnozielonych wlaśnie próbuję się dowiedzieć co i jak z nimi, bo jak mam wydać hajs niepotrzebnie na coś co mi nie da żadnej frajdy a tylko mnie podkurwi to już wolę z ziomeczkami zbić jakieś 10euro i kupić sobie sztuke dobrego palenia. :D

frWhR.png

Opublikowano

u mnie w holandii kopie prawie kazdy jak kosztuje ponad 6-7€, jedynie tanie po 3-4€ nic nie dają

Ja kupuję po prostu ze sprawdzonego źródła moje molly i dopóki był tylko superman i granat było ok, potem mieli jakieś nowe które mnie nie kopią, jednak kolegów troszkę tak, nawet po nich było widać że coś brali...

+ Nie wiem dlaczego, ale ja często nawet przy sprawdzonej pigule muszę czekać na rozpoczęcie jakiejkolwiek fazy, objaw przez około półtorej godziny gdzie wszyscy inni którzy łykali razem ze mną mają wmaganą fazę po 30-40 minutach...

frWhR.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak patrze czytam co wy wypisujecie, to przy okazji napiszcie co czujecie jak takie coś weźmiecie bo mnie to ciekawi,

bo takie słowo kopie to mogę sobie wziąć widelca i wsadzić do gniazdka też będę miał ładne kopnięcie bezpłatne w dodatku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koła, coś niesamowitego... Polecam różowe granaty (moim zdaniem kosmos), niebieskie supermeny ( w formie trójkąta, bo okrągłe to wyjebki) i ogolnie wszystkie na MDMA! :D

Jak nie jestes pewien co to za kolo to nie boj dupy wujek google pomoze, jest mnóstwo idiotów którzy wpierdalaja tego w c**j i daja opinie i recenzje każdej świeżynki z danego regionu :D 
Jest dużo forum tego typu, np to:

https://hyperreal.info/talk/apxx.html

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Opisze ktos jak sie czlowiek czuje i co widzi bo dosc mnie ciekawi a jakos checi do narkotykow i innego syfu nie mam.

Z miłą chęcią Ci odpowiem.

A więc, jeśli chodzi Ci o typowe kółka na kryształach (MDMA nazywane też XTC lub po prostu extazy), to tak:

• Wpierdalasz, snuffasz czy jak tam lubisz, po około/30/40min, a nawet godzinie lub półtora (zależy jaka masa, ile mg MDMA i jaka tolerancja) zaczyna się. Pierwsze odczucia można zauważyć już po 15/20min. Najbardziej charakterystyczne jest "rozmazanie obrazu" jakbyś miał lekką wadę wzroku. Kolory robią się bardziej jaskrawe, ciepłe.... wydają sie po prostu lepsze.
  • MDMA, to półsyntetyczna substancja psychoaktywna wykazująca działanie empatogenne, euforyczne i psychodeliczne, przez co intensywniej odbieramy bodźce zewnętrzne tkj muzyka.
  • Żeby szybciej weszło najlepiej kółko pogryźć, włączyć dobrą muzykę ( tylko i wyłącznie, trance, house, ACID house, jungle, drum and bass i wszystkie gatunki Rave )
  • Po 40min (powinno juz wejść) odczucia są zazwyczaj troszkę inne w zależności jakie koła jemy, rzadko się trafiają dobre koła na czystym MDMA, zazwyczaj jest troche speeda ewentualnie koksu, czasem LSD z MDMA itd różne mieszanki w zależności od tego co to za koło (superman, wisienki, tancerze, żółwiki, trojkąty, mercedesy, mitsubishi itd..) kolor też ma znaczenie, z doświadczenia wiem, że większość kół koloru różowego, czerwonego i żółtego są na MDMA i zazwyczaj jest tam tego MDMA najwięcej, dlatego też polecam szukać takich właśnie kolorów :D 
  • A więc działanie... empatia, gadatliwość, miłość (do wszystkich i wszystkiego), otwartość, chęć do życia, pobudzenie, euforia, dziwne pomysły ( tobie moze sie wydawac ze to normalne ja  np w sylwka ostatnio wjebałem 3 supermeny, po godzinie jak pierwszy poszedł (około 20) wkręciłem sobie, że biore PC i monitor pod pache i biegne do kumpla (wtf nie wiem czemu) wbiegłem na górę do rodziny, wchodzę do pokoju do wszystkich i wyjebałem z tekstem "biore komputer i biegne, nie wiem kiedy wróce" i bez słowa wybiegłem xddd straszny natłok myśli, ogolnie wydaje Ci się, że to jest i będzie najlepszy wieczór twojego życia, no po prostu bajka... 
  • A i jeszcze coś :D Jakby to ująć.. nie ma dla Cb żadnych barier :D nie ma czegos takiego jak tabu XDD pytasz sie wszystkich i gadasz z nimi na tematy o których nigdy byś nie chciał pytać normalnie xD np podoba Ci się jakąś dziewczyna od jakiegos czasu, ale ni c**ja nie chcesz tego powiedzieć, bo nie chcesz popsuć waszych relacji ble ble, no to po MDMA nawet nie bedziesz myslal o tym co ona powie, po prostu jej to powiesz "tak o" XDD 

Reasumując, MDMA jest to substancja idealna na imprezy w gronie lubianych przez Cb przyjaciół, idealna na spotkania z dziewczyną (Seks jest w c**j lepszy, nie ma porównania... ) oczywiście można też siedzieć w domu samemu i robić coś na kompie (oczywiście z muzyką, bez to nie ma nawet sensu), ale ma sie tyle energii, że aż boli siedzenie i nie ruszanie się ;D Trzeba tańczyć, biegać, gadać, ruszać się, wszystko byle by nie siedziec bezczynnie :D

Minusem jest, to że podczas uzywania MDMA serotonina wydzielana jest w nadmiernych ilościach przez co poprzez częste użytkowanie MDMA, receptory serotoniny w środkowym układzie nerwowym "wypalają się" i jest ich coraz mniej, co skutkuje depresją (jest to w końcu hormon szczęścia i od niego zależy czy jesteśmy szczęśliwi). Na drugi dzień "po" czujemy się bardzo fajnie, jest dobry humor i dalej euforyczność lekka, ale za to w na nastepny dzien czuć lekkie "zjazdy", nie masz humoru, nie chce Ci się nic itd ale to różnie ja np nie mam zjazdów po niczym, czy to speed czy to koła ni c**ja ja.

Ciało zwiększa też swoją temperaturę, przez co można się "ugotować" w klubie, tańcząc w tłoku na parkiecie, dlatego też zaleca się pić wody, ale nie za dużo, bo przez chemie nerki trochę za ostro pracują i wysikać się, to jest mordęga...

Ale się rozpisałem... wena jak nie wiem, jeszcze troche humor po sylwku został hehe jak o czymś zapomniałem, pytaj śmiało.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...