Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Cheaty na PS4?

markez07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Grałem sobie w Fife, LOLa, ale cały czas męczy mnie to, że są cheaty. Zawsze jest tak, że na początku gram bez oszustw, ale później zaczynam się zastanawiać skąd takie składy mają tak szybko. Płacą kasę, czym może nabijają monety? Po przejrzeniu netu widzę, że można używać trainerów i botów. Oczywiście wszystko tyczy się PC.

Czy na konsole też są cheaty??? np. trainery

Opublikowano

Nie wiem czy są ale znając mechanikę zaliczania zwycięstw możesz po strzeleniu gola zakłócić połączenie internetowe. W 14 tak robiłem, zanim miałem trainera wyjmowałem kabel od modemu kablowego dostawcy, wiem że to śmiesznie brzmi ale to działa, trzeba nie przedobrzyć tylko z czasem bo wtedy wywala za bardzo i zalicza porażkę.

Oczywiście nie wiem czy takie coś  przejdzie na konsoli bo tam chyba jest wifi i kabel ethernet a ten jak wyjmiesz to jest błyskawiczne rozłączenie i porażka.

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem PS3/4 (bardziej celuję w 3). Głównym powodem zakupu PS jest masa oszustów. Chciałbym wiedzieć czy na Playstation też są oszuści/trainerowcy.

Opublikowano

Zastanawiam się nad zakupem PS3/4 (bardziej celuję w 3). Głównym powodem zakupu PS jest masa oszustów. Chciałbym wiedzieć czy na Playstation też są oszuści/trainerowcy.

Są tacy, którzy używają autobuyera na aplikacji Web App.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...