Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin2 Pomocy

StSzerAlen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W errorach widać, że problem leży po stronie źle zainstalowanej się gry... pewnie pirat

Opublikowano

Z tego co czytałem w internecie trzeba zainstalować  hotfix do 3.4: http://pl.thewitcher.com/dotnet/

@Milian

Dzięki ;) zaraz sprawdzę co i jak :) szukałem sam  w necie ale za wiele nie znalazłem :/

czekam na Wiedźmina 3 no ale pomyślałem, że warto by było zagrać jeszcze raz i w 2 :P

@Edit

:/ Jednak nic z tego :///

Opublikowano

W errorach widać, że problem leży po stronie źle zainstalowanej się gry... pewnie pirat

Identycznie to samo ://

Nie mamy żadnej gwarancji na to, że masz oryginał. Jeśli inne gry o podobnych wymaganiach działają to oznacza, że masz uszkodzone pliki gry. Jeśli masz oryginał to możesz pożyczyć od kogoś druga płytę lub pobrać ze Steam jeśli jest taka możliwość. (Nie wiem czy się da mając klucz do wersji pudełkowej) Innych rozwiązań tu nie widzę. Jeśli pobranie nowych plików nie zadziała będziesz musiał sobie odpuścić grę, ale jestem przekonany, że wina leży po stronie plików gry. NP: Płyta gry porysowana i tak dalej. 

EDIT: 

Dwie płytki bo teraz widzę, że gra waży około 16 GB. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Moja propozycja jest następująca:

1. Przeinstaluj grę przy wyłączonym antyvirusie. 

2. Ewentualnie plik instalacyjny uruchom jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...