Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix Mini-Patch 4.18

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ktorego dokladnie skryptu uzywasz , bo mi okno L# normalnie dziala , tylko ze skryptow jakby nie inicjuje ;> 

Nie dziala nawet przed administratora jest w ladowaniu sie postaci i nic sie nie dzieje i nawet nie mam napisu LeagueSharp ..

Opublikowano

Evade dziala widzi skille ale nie unika nadal

tak te w ktorych nie mam compile error ps. jak Ci nagle skrypt przestanie chodzic czy cos wystarczy f5

sprawdze teraz jak na rankingu dzialaja skrypty z tym ze raczej roznicy nie ma custom a  ranking wiec przypuszczam ze bedzie wszystko rowniez ok. ps nie orzystam z paczki hehe zassalem sharpa z oficjalnej strony

Opublikowano

Po wgraniu tego po wyborze postaci nic się nie dzieje. Wyskakuje błąd łączenia z serwerami Rito.

Uczeń
Opublikowano

Najwyraźniej musimy czekać na pełnoprawnego fixa od jodusa, a wnioskując  z opisu kanału irc leaguesharp ten zostanie wypuszczony jutro. Polecam śledzić tamtejszy kanał > https://kiwiirc.com/client/irc.rizon.net/leaguesharp

Partially Updated (Fix today) dziś nie jutro

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

W takim razie wybacz, wchodząc na irc godzinę temu wydawało mi się (lub tak było), że jest napisane tommorow. No więc tak czy inaczej zachęcam do śledzenia kanału irc, bo nigdzie nie będzie update'u szybciej, jak tam.

9amUS1C.png
Opublikowano

dziala ale uc na niektorych postacach szwankuje ps. ten fix to jakies dziadostwo klijent gry mi bugsplatowac zaczol. sciagnelem czysty sharp w necie znalazlem config ktory automatycznie sciagnal all skrypty

Opublikowano

dziala ale uc na niektorych postacach szwankuje ps. ten fix to jakies dziadostwo klijent gry mi bugsplatowac zaczol. sciagnelem czysty sharp w necie znalazlem config ktory automatycznie sciagnal all skrypty

lol .. ja tam pobieram zawsze fixy i paczki od hehehema i mi dzialaja..

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...