Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial drop szkat/kluczy

ZboczeKPr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 10 lvl leci all najlepiej ustaw właśnie taki. A gdzie go postawisz to tylko twoja wola bo i tak  @Endymion_ ma wyjebane w ten serwer i z 3k online zrobilo sie 1,2k.Jakby coś pw to może od nowa zaczne bo tak myślałem ;p

sygna.png

Opublikowano

od 10 lvl leci all najlepiej ustaw właśnie taki. A gdzie go postawisz to tylko twoja wola bo i tak  @Endymion_ ma wyjebane w ten serwer i z 3k online zrobilo sie 1,2k.Jakby coś pw to może od nowa zaczne bo tak myślałem ;p

Bo odszedłem z ascarialu pare tygodni temu bo azprime się c*****o zachował? xD Nie ja miałem wyjebane, a azprime więc skończ p******** głupoty jak nie masz o niczym pojęcia.

Opublikowano

Okej dzięki wielkie za pomoc. Ale dziwnym cudem 1 szkat dropnął przez 4h hehe :)

Wiesz co? Ja dropie na WO i jakoś fajnie leci... Z samego WO wyciągam po 20 szkat - 10 kluczy... Fajna zabawa, zarobek no i kowal... Wystarczy +35lv, buff jakiegoś konia :)

A jeżeli chodzi o bota to najlepiej w m1 :D

z1.jpg

Opublikowano

Bo odszedłem z ascarialu pare tygodni temu bo azprime się c*****o zachował? xD Nie ja miałem wyjebane, a azprime więc skończ p******** głupoty jak nie masz o niczym pojęcia.

Wybacz nie wiedzialem wiec cofam to co napisalem

@topic

Na WO sie nie oplaca lepiej postawic 3 boty na 4/5 dni i jestes ustawiony do konca serwera

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...