Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bogowie SoloQ

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, pamiętacie może kolesia który ok. rok temu wbił challanger w tydzień? Mianowicie mowa o Wizixie i (teraz) Rekklesie, którzy wbili Master Tier zaliczając jedynie 4 porażki na 71 gier(win ratio 94%). Jak myślicie dociągną do challengera bez kolejnych porażek?

Rekkles

Wizix

Wizix dostał bana na League of Legends za ddsowanie streamerów, od początku tego roku dostał pozwolenie od Riotu na granie (ale nie na scenie e-sportowej czyli ban na turnieje), w 2015 roku jest szansa na to, że pozwolą mu grać w LCS itd. :) 

Piękne statystyki ;)

PMK3yt4.png

Opublikowano

No, no, tylko pogratulować i życzyć im wbicia challa bez kolejnych porażek. Ale nie powiem, statystyki miażdżą. Imo dadzą radę ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No nieźle nieźle, tylko mnie zastanawia po co Ci wielcy gracze np. boostują konta, spinają podczas solo q czy po prostu bezsensownie kogoś DDoSują... Czy naprawdę jest to konieczne... Hajsy za LCS nie wystarczają? :D

916741414680034286162.png

Opublikowano

No nieźle nieźle, tylko mnie zastanawia po co Ci wielcy gracze np. boostują konta, spinają podczas solo q czy po prostu bezsensownie kogoś DDoSują... Czy naprawdę jest to konieczne... Hajsy za LCS nie wystarczają? :D

Wizix przez ten rok pokutuje :)

A co do tego ze zajęło im to za dużo gier to chyba nie wbija challa w 30 gier przecież xD

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nice, niezłe typki :O O jednym już słyszałem, podobno świety na midzie - Incarnati0n, @Rzary.

Szczerze? Trzeba mieć talent do tej gry, na scenie LCS'owej myślę, że obaj Panowie spisaliby się fantastycznie.

Opublikowano

Taa, ale chyba wtedy nie było Master Tiera ;)

I zaczynał od D1 ;) Prosy dostawali konta z MMR D1 do treningów, itp.

Opublikowano

Nice, niezłe typki :O O jednym już słyszałem, podobno świety na midzie - Incarnati0n, @Rzary.

Szczerze? Trzeba mieć talent do tej gry, na scenie LCS'owej myślę, że obaj Panowie spisaliby się fantastycznie.

Czemu "spisaliby" ?

Przecież Rekkles gra w LCS i każdą grę Fnatic samemu ciągnie xD

No a wizix, dzięki niemu SK zaczęło coś grać, + może jeszcze kiedyś go zobaczymy jak mu zdejmą zakaz ; P

Opublikowano

Czemu "spisaliby" ?

Przecież Rekkles gra w LCS i każdą grę Fnatic samemu ciągnie xD

No a wizix, dzięki niemu SK zaczęło coś grać, + może jeszcze kiedyś go zobaczymy jak mu zdejmą zakaz ; P

ktos na reddicie napisal ostatnio ze incarnation juz ma zdjety zakaz i ze mowil o tym w wywiadzie ale nie moge znalezc zrodla bylo to w przeciagu ostatnich 3 dni

kciuk

Opublikowano

I zaczynał od D1 ;) Prosy dostawali konta z MMR D1 do treningów, itp.

te wasze czelendzery to chyba 3v3 polecam wyjsc z silver soloq 

faker dostal czyste acc na ameryce, taka sama sytuacja byla teraz z prosami na kr soloq

a co do master tiera to zaprawde trzeba byc zajebistym zeby nie zauwazyc ze to jest to samo gowno co stary d1 a nawet latwiejsze

Opublikowano

te wasze czelendzery to chyba 3v3 polecam wyjsc z silver soloq 

faker dostal czyste acc na ameryce, taka sama sytuacja byla teraz z prosami na kr soloq

a co do master tiera to zaprawde trzeba byc zajebistym zeby nie zauwazyc ze to jest to samo gowno co stary d1 a nawet latwiejsze

Nope, kuzyn który przed Masterem był w Challanger na poziomie 50-20 pozycji, teraz jest w Master Tierze i ciężko mu wejść do Challa :) 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...