Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod na DiamondMT3

dwa111222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję kamera zrobionego pod ten serwer bo oryginalny nie działa. Prosze nie odsyłać mnie do szukania serverinfo! Tam nikt mi nie pomoże rzadko ktoś podaje IP. Poza tym potrzebuje konkretnej instrukcji jak odpalić kamera na tym serwie, za pomoc poleci fapka up.

Opublikowano

Wszystko się zgadza, pare razy już to robiłem lecz tu mam dziwny problem ... próbowałem odpalić moda przez PL ściągnąłem PL i wrzuciłem tam moda od priva, zawsze odpalało lecz teraz mam taki komunikat (Załącznik) Zawsze to wyświetlało mi kiedy uruchamiałem moda po patcherze ale teraz zrobiłem wszystko dobrze.. 1. Ściągnąłem PL'a 2. ściągnąłem moda 3. Spatchowałem PL'a 4. Wypakowałem moda do folderu z PL'em 5. Kliknąłem ikonke kamer moda ... i wyświetla mi się ten komunikat ... dodam że jest ten sam problem jak wgrywam kamer moda bezpośrednio do folderu z privem. 

post-836088-0-32921100-1412949724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...