Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak obrysów czołgu

WaRRocK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Problem z którym się do was zgłaszam dotyczy brakującej obwódki czołgu. Otóż po najechaniu na czołg wroga czy sojusznika nie pojawia mi się jego obrys, co utrudnia granie. Próbowałem do tej pory zmieniać ustawienia graficzne w grze, zmieniać ustawienia karty graficznej, usuwałem pliki ustawień gry, co usunęło problem do czasu następnego uruchomienia, a także aktualizowałem sterowniki grafiki. Do tej pory żadna z tych metod nie działała wcale, lub działała tylko na jakiś czas, tj. to ponownego uruchomienia gry.

PROSZE O POMOC W USTAWIENIU TEGO WSZYSTKIEGO

post-295044-0-30537700-1412873445_thumb.jpg

post-295044-0-05342300-1412873466_thumb.jpg

LIKE

Opublikowano

odinstaluj wszystkie mody które masz, usuń folder C:\Users\User\AppData\Roaming\Wargaming.net, napisz czy działa ;]

Opublikowano

powiem tak robilem reinstala i nic niedalo.robie czyszczenie folderu cache resetuja sie ust i dzialaja obrysy do ponownego uruchomienia gry pozniej znow to samo.cos to mosi byc innego bo dzialaja na poczatkuk a od nowa wlacze wot i juz nie i znow trzeba folder cache czyscic.nastepny sposob to ze wbijam do gry i robie wyl tyb pelnoekranowy zapisz odpalam od nowa gre znow tryb pelnoekra... wlacz zapisz i dzialaja znow obrysy ale tylko do ponownego uruchomiena gry!?

C:\Users\User\AppData\Roaming\Wargaming.net, <niemoge tego znajsc?to do folderu cache jest?

LIKE

Opublikowano

powiem tak robilem reinstala i nic niedalo.robie czyszczenie folderu cache resetuja sie ust i dzialaja obrysy do ponownego uruchomienia gry pozniej znow to samo.cos to mosi byc innego bo dzialaja na poczatkuk a od nowa wlacze wot i juz nie i znow trzeba folder cache czyscic.nastepny sposob to ze wbijam do gry i robie wyl tyb pelnoekranowy zapisz odpalam od nowa gre znow tryb pelnoekra... wlacz zapisz i dzialaja znow obrysy ale tylko do ponownego uruchomiena gry!?

C:\Users\User\AppData\Roaming\Wargaming.net, <niemoge tego znajsc?to do folderu cache jest?

Otwórz menu start (kliknij na ikonke windowsa) i w polu wyszukiwania wpisz: %Appdata%

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

robilem juz to i to dziala ale tylko do ponownego uruchomienia gry.to nie wina modow bo jak z modami dziala 1 raz po czyszczeniu cache a pozniej nie to cos z grafa moze byc mam nvidia geforce gts 450 chyba? ok z tych folderow wsio usunac i plik preferens?

LIKE

Opublikowano

grywam na srednich ust grafiki w wot  komp to wind 7 sp1amd 2 x3 455 procek 3.30gh

ram 4gb 64bity karta grafy geforce gts 450

cos wiecej to pisz?

z gory bardzo dziekuje za uwage mi poświęcona

pisalem do supportu ale oni olewaja wszystko wiec jesli wy niedacie rady pomoc to juz kaplica

LIKE

Opublikowano

hmm, sam miałem podobnego kompa,tylko z Vistą :D, i grałem ledwo na minimalnych :[. grafika standard czy poprawiona? próbowałeś grać na niższych ustawieniach ?

Opublikowano

juz wszystkiego probowalem.tak i tak minimalne i max poprawiona i standard dalej to samo

ja moge grac na wysokich przy 20-30pfs spoko ale tych pbrysow niemam i niewiem w co wale

LIKE

Opublikowano

W trybie okienkowym działa normalnie? W sumie miałem coś podobnego ale po 2x naciśnięciu alt+Enter naprawić się

Opublikowano

spr czekaj.

e tam niema dalej obrysow czolgu!!

najerzdzam na sojusznika i nic zadnej zielonej otoczki

panowie a moze to wina jakis ust globalnych k grafiki?

LIKE

Opublikowano

A masz słownik w domu? No to w takim razie do głowy nie przychodzi mi nic innego niż uninstall wota, usunięcie całego tego folderu który podałem u góry, a następnie zainstalowanie wota z powrotem

Opublikowano

1. refresh

2. robi się go po min. 24h od ostatniego postu.

3. reinstal sam z siebie nie usuwa folderu roaming.

4. spróbuj to zrobić, co Ci szkodzi?

Opublikowano

Jest to podobno wina xvm'a który sie nie zaaktualizował automatycznie. Zainstaluj xvm'a jeszcze raz i sprawdz czy działa 

On ma to od dawna, a XVM nie działa po wprowadzeniu dzisiejszej aktualizacji...

Opublikowano

panowie ja nieinstaluje xvm mam go tylko bo do hit loga czy do celownika jest nieuzywam pelnego xvm.problem jest od poczatku 9.3

LIKE

Opublikowano

ta juz tydzien temu.

jak nazywa sie opcja anty aliasingu w ust 3d geforca? bo tam niema nic takiego?

panowie potrzebne mi info na ten temat bo kazdy pisze ustaw opcje anty.... w ust karty grafiki na sterowane aplikacja ale tam niema takiego czegos jak antyaliasing sa inne moze to zwie sie inaczej

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...