Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie wylogowanie gracza

'Kewlys

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takim sposobem, dając np. osobie [TOP], [YT] może wywalać bezgranicznie każdego, polecam zastosować to inaczej.­

To wtedy można zmienić:

[TAB][TAB]if str(player.GetName())[0] == "[":
[TAB][TAB][TAB]self.__ShowButton(locale.TARGET_BUTTON_DC)

Na:

[TAB][TAB]if str(player.GetName())[0] == "[G":

Chociaż według mnie przedrostek "[...]" powinny otrzymywać osoby z teamu, a tacy TOP i YouTuberzy "(...)"

Kto co lubi. :)

5y6tk3.gif

Opublikowano

To wtedy można zmienić:

[TAB][TAB]if str(player.GetName())[0] == "[":

Na:

[TAB][TAB]if str(player.GetName())[0] == "[G":

Chociaż według mnie przedrostek "[...]" powinny otrzymywać osoby z teamu, a tacy TOP i YouTuberzy "(...)"

Kto co lubi. :)

No przecież o to mi chodziło.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No przecież o to mi chodziło.

­

NO tylko nie napisałeś tego, NO i twierdzisz, że dając sam przedrostek będą mogli wyrzucać, NO a jeśli nie dasz im takiego uprawnienia to po wciśnięciu buttonu będzie informacja "Komenda nie istnieje".

5y6tk3.gif

Opublikowano

Takim sposobem, dając np. osobie [TOP], [YT] może wywalać bezgranicznie każdego, polecam zastosować to inaczej.­

Tak, z pewnością bez uprawnień kogoś kickniesz. 

MPC level  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

rozumiem opcja tylko dla administratora fajne wyjście nie trzeba wpisywać tych nicków :D

No nadal trzeba wpisywac jak co. Kicknac buttonem mozesz tylko wtedy jesli gracz znajduje sie w zasiegu twoim. Widzialem juz kiedys podobna wersje tego ale tamta byla z banowaniem od razu. Chyba gdzies tu jest na mpc.

Ty koles a tak ogolnie to powiedz mi jak trzeba miec nierowno pod kopula ze ty juz tu zakladasz konta z nazwa domeny ktorej jeszcze nie zakupiles bo jest dostepna i w kazdej chwili mozna ja wykupic? Normalnie to bym ci ja wykupil bo mam z 90 domen jeszcze za free do wyboru pl , eu ale chu... nie jestem... Widze serwer bedzie cudowny skoro nie masz mozgu tylko wate we lbie... Pss..

Pozdrawiam...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Działać działa, ale niestety nie mogę coś dodac koloru do przycisku, wgl. nie działa zmieniałem HEX na małe litery i duże i nicz, dupga :P

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co w przypadku, gdy nie mam takiego pliku, w .../locale/germany/ czy nawet .../locale/germany/quest/ ?
Żadnego locale_game. A patrząc po innych plikach tego typu w tych folderach, co by miały wyglądać jak te co wrzucił wyżej Pizdekx... brak
Serwer na plikach 2010 (sf2010).
Pls, help :).

Opublikowano

A co w przypadku, gdy nie mam takiego pliku, w .../locale/germany/ czy nawet .../locale/germany/quest/ ?

Żadnego locale_game. A patrząc po innych plikach tego typu w tych folderach, co by miały wyglądać jak te co wrzucił wyżej Pizdekx... brak

Serwer na plikach 2010 (sf2010).

Pls, help :).

Pomoże ktoś?. Beg you guys. :(

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...