Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTX 260 Przycina

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam dosyć nietypowy teraz problem. Dziś podłączyłem GTX 260 (Spalona 8500gt) i gdy włączyłem komputer to niby wszystko ładnie spoczko. Ale gdy włączam jakąś grę to mam z 1/2 fps nawet w brotherhood w menu głównym już nawet. W quake 3 arena także mam 10 fps, a gra z 2001 roku. W czym problem ? Podłączyłem przecież dwa PCI-E do karty.. Z góry dzięki za pomoc. Właśnie aktualizuję sterowniki do tej karty (wcześniej miałem 8500gt) ale nie wiem czy to pomoże.

Processor: AMD Athlon x2 dual core procesor 5000+ 2.60Ghz

RAM: 3GB

Windows 8 Pro

LeadTek WinFast GTX 260 896MB 448bit.

14csbcj.png

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki i po kłopocie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Kończą się pobierać za chwilkę zedytuję  odpiszę czy już działa.

@Edit Dobra, pomogło. Każda gra działa na ultra :D Assassin creed Brotherhood Na Max. Gta 4 także na ultra bez ścinek. Jak już to jest taka lekka ścinka ale to wczytywanie czegoś i ledwo kiedy trwa. (Raz się tylko takie coś zdarzyło) Przetestuję potem Battlefield 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...