Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Deila/Neudia + Baza

Developer Aris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Udostępniam Wam pliki serwerowe Deila/Neudia + bazę bez account oczywiście(Nikomu nie potrzebne) wgracie sobie czyste.

Pobieralnia :

SF Deila/Neudia :

xxx

Skan :

9442014128678931245020.jpg

Baza(Bez Account, wgrajcie sobie czyste) :

xxx

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/233fd2cc1155362b58131d041964d2949d7e091ab082d9cc0ec180e3165a0ca2/analysis/

Prezentacja serwera :

http://www.mpcforum.pl/topic/1217351-deilapl-dedyk-easy/

Korzystajcie :)

Pozdrawiam Shaggiego, który był inspiracją do wrzucenia tych plików.

Proszę o zostawienie +, jeżeli chcecie więcej ^^

Nie mogę patrzeć jak Asfen robi serwer. Przecież Asfen to wielki technik, ale na MPC pyta jak zabezpieczyć serwer na Game 2089. Pozdrawiam z podłogi.

Opublikowano

o.O jeżeli masz pliki Neudii tak? Nie widzę naszych Questów tutaj, także wrzuciłeś czystą Deilę a nie nasz serwer, że robimy na Deili to nie znaczy że nie to samo.

NIE MA TUTAJ NIC WZIĘTEGO Z NEUDI, GDYŻ TO CZYSTA DEILA, MY MAMY NA SERWERZE SPORO RZECZY ZMIENIONYCH. :)

Pozdrawiam.

Tutaj pan Cannzas sam nie potrafi sobie plików załatwić, prosił mnie o pliki jakieś pff:

5918514128681571262448.jpg

Po 2 nie macie klienta, więc zbędne. :)

87185572616840801584.png

Serwer Easy/Medium start już 17/24 października !

Opublikowano

I na cholere robisz z siebie kolejnego idiote na tym forum?  Wrzuciłeś kolejny raz to samo, te pliki są już na forum

Nie mogę patrzeć jak Asfen robi serwer. Przecież Asfen to wielki technik, ale na MPC pyta jak zabezpieczyć serwer na Game 2089. Pozdrawiam z podłogi.

Lepszy nie jestes

Opublikowano

Tak to są pliki Neudii :)

Asfena dupcia boli.

Harnaś on nie robi z siebie idioty ;)

Asfena trzeba zniszczyć,bo to co on robi to przesada :)

Zawsze sporo rzeczy zmieniasz asfenku,a dodajesz 3-4 rzeczy z mpc i tyle :)

Przykre,ale jednak prawdziwe.

Szkoda mi cię troszke,ale cóż :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Asfena dupcia boli.

Zeby ktoś zaraz Was nie zniszczył. Robicie z siebie błaznów na forum i próbujecie sobie dopiec nawzajem, i powiedz, czy to jest normalne? Gdyby te pliki były chociaż coś warte, albo gdybyście chociaż byli w miare ogarnięci i rozpoznawalni z dobrej strony to rozumiem, ale póki co, wystawiacie sie wszyscy na pośmiewisko. :v

Opublikowano

Asfena dupcia boli.

Ciekawe kiedy Shaguś wejdziesz na TeamSpeaka, nie mam mikrofonu hah dziwne że żałosny filmik z Verdea wrzuciłeś z Mikrofonem.

Boisz się pogadać tylko mocny w piasniu.

Daj klienta naszego a nie dałeś Questy, co za problem wziąść Deilę i po prostu edytować ją?

Po 3 pliki były, nie wiem liczycie na Lajki za to wrzutkę??

Shaggy idź tam robić swoje Hardy na tych samych plikach, z tymi 100/200 osobami potem rób reaktywację Raliosów/Aliosów i innych gówienek.

Jesteś gimbusem i nim będziesz, sam płakałeś jak Flourine wrzucił pliki Lastivi czy tam Raliosa zajebali ci pliczki UPS :/

Pozdrawiam i bez odbioru.  -.-

87185572616840801584.png

Serwer Easy/Medium start już 17/24 października !

Opublikowano

Mam prawo wrzucać SF na forum. Nikt mi przecież tego nie zabroni. Shaggy po co kłócić się z debilem ? Harnaś czy jak Ci tam,nie oceniaj książki po okładce. Posty nie na temat będą reportowane a co Mi tam

Opublikowano

Ciekawe kiedy Shaguś wejdziesz na TeamSpeaka, nie mam mikrofonu hah dziwne że żałosny filmik z Verdea wrzuciłeś z Mikrofonem.

Boisz się pogadać tylko mocny w piasniu.

Daj klienta naszego a nie dałeś Questy, co za problem wziąść Deilę i po prostu edytować ją?

Po 3 pliki były, nie wiem liczycie na Lajki za to wrzutkę??

Shaggy idź tam robić swoje Hardy na tych samych plikach, z tymi 100/200 osobami potem rób reaktywację Raliosów/Aliosów i innych gówienek.

Jesteś gimbusem i nim będziesz, sam płakałeś jak Flourine wrzucił pliki Lastivi czy tam Raliosa zajebali ci pliczki UPS :/

Pozdrawiam i bez odbioru.  -.-

1. Nie będę z tobą gadał i z mksami/hax1orami itp. bo to zjebie genetyczne :D

2. Nom.

3. Jak wrzucisz to oczywiście,że dam jeszcze skan dorzuce (Co tam jest? 2 rzeczy w pythonie z mpc?)

4. Mówisz o moich 200 osobach tak? To czemu postawiłeś serwer na moich plikach?

5. Plików raliosa nie ma nikt xD,nawet ja,bo wyjebałem je po padnięciu serwera ok. 6-7 miechów temu :)

5. Jestem gimbusem,ale potrafie 50x wiecej od cb.

6. Bez odbioru.

Harnaś był podczas zabaw na Exorii ze mną ;DD

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

Opublikowano

Mam prawo wrzucać SF na forum. Nikt mi przecież tego nie zabroni. Shaggy po co kłucić się z debilem ? Harnaś czy jak Ci tam,nie oceniaj książki po okładce. Posty nie na temat będą reportowane a co Mi tam

kłócić*

Btw. Nic ciekawego pliki dawno na forum, błazna z siebie robicie. :v

Opublikowano

kłócić*

Btw. Nic ciekawego pliki dawno na forum, błazna z siebie robicie. :v

Były,ale nie ma :)

Ja nie robie z sb błazna tylko nie daje wystartować asfenowi :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Mam prawo wrzucać SF na forum. Nikt mi przecież tego nie zabroni. Shaggy po co kłócić się z debilem ? Harnaś czy jak Ci tam,nie oceniaj książki po okładce. Posty nie na temat będą reportowane a

co Mi tam

Kłócić to raz, dwa... jeżeli pliki nie są twoje to masz gówno do gadania i nie masz prawa ich wstawić, dziwne, że Asfen tego nie zgłosił.

Shaggy exoria exorią, no ale bez przesady, zeby z takimi tematami wyjezdzac.

Opublikowano

Ja Cię pozdrawiam z podłogi z twoimi pytaniami jak odpalić pliki MPCforuma także wypierdalaj.

Developer Aris, w 09 Paź 2014 - 17:38, powiedział:snapback.png

Mam prawo wrzucać SF na forum. Nikt mi przecież tego nie zabroni. Shaggy po co kłócić się z debilem ? Harnaś czy jak Ci tam,nie oceniaj książki po okładce. Posty nie na temat będą reportowane a

co Mi tam

dobra to ja wrzucę MPCforumy ok ?

jestę małpko i karam mpc. 01314546122156590782.png

Opublikowano

Shaggy podnieciłeś się moim zdjęciem? Mogę zaraz znaleźć i wrzucić twoje kużwa z Balu 3 gimbów.

Usunąłem bo mi szpeciło xdd

Moje zdj. ma 2 lata ;DD

Miała być cisza i spokój,więc daj spokój...

Koniec.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

xD jak pisze taka "elita" i gada mi tam ktoś o mks albo hax1or to mi się śmiać i płakać chce :D lubię czytać wasze bezsensowne posty shaggi aka człowieka roku oraz super youtubera i harnasia aka super technika który na prawdę ma dryg do padania z serwerami i boi się rozmawiać na TS (srsly) przy przypadku shaggiego to dziwie się że kret jeszcze chce cie sponsorować a co do tematu wątpię że są to pliki Neudii 

Shaggy podnieciłeś się moim zdjęciem? Mogę zaraz znaleźć i wrzucić twoje kużwa z Balu 3 gimbów.

mogłeś mi je dać :D 

Opublikowano

xD jak pisze taka "elita" i gada mi tam ktoś o mks albo hax1or to mi się śmiać i płakać chce :D lubię czytać wasze bezsensowne posty shaggi aka człowieka roku oraz super youtubera i harnasia aka super technika który na prawdę ma dryg do padania z serwerami i boi się rozmawiać na TS (srsly) przy przypadku shaggiego to dziwie się że kret jeszcze chce cie sponsorować a co do tematu wątpię że są to pliki Neudii 

mogłeś mi je dać :D

Zamknij morde grafiku.

764561403890086994937.png

Nic dodać,nic ująć.

@ Topic

Czy w plikach są wgrane pety?

KONIEC SPINY K***A!

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Zamknij morde grafiku.

764561403890086994937.png

Nic dodać,nic ująć.

@ Topic

Czy w plikach są wgrane pety?

weź mi tego gówna nie pokazuj xD ale widzę że lubisz oglądać takie rzeczy radze przejrzeć się w lustrze ;)

@topic

Czym się różnią te pliki od siebie ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...