Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Droper

mateusz100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo przedstawiam wam tutorial w 100% by me

POSTAĆ POŚWIĘCONA DROPIENIU

Nie napisze o eq tylko gdzie co dropić

1-3lvl dzikie,zabłąkane psy

3-5lvl nieb.wilki

5-7lvl wszystkie dziki (jak dajecie rade)

7-15/18lvl wszystkie niedżwiedzie

15/18-26lvl Malpy drop medali(możecie tu sią zatrzymać i oddawać exp na gildię ale ja napisze dalej)

Po 25lvl tak jak sugeruje Cr3nal można iść na metki do m2

UWAGA na 20lvl możemy pójśc do m2 dropić kk

26-30lvl Ezoty (dropienie ribów)

30lvl najsłabszy boss małp(dropienie zioła[maryśki]xD)

Dalej moim zdaniem kończy się dobry drop lecz możecie do 34lvl dropić riby POZDRAWIAM

35lvl z bojowcem i bardzo dobrym eq iść na metki do m2 i na pustynie

Tut powstał żeby wszystko zebrać do kupy

osoby o słabych nerwach niech nie otwierają spoilera xD

kupau.jpg

Jeżeli bylo to sory

PROSZE O JAK NAJWIĘCEJ -

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

Ja proponowałbym po 25 lvlu , iść na metki a nie kisić się na ribkach , marny drop , ale na metkach dobry , no można szukać na 30 lvlu szczęścia na rudach.

Opublikowano

Sporo osób wie o tym , ale zobacz że podał jeden z gorszych sposobów na zarabianie. Na 25 lvlu metki to dobry sposób i rudy a potem przetapianie tego , ja dziennie z 2-3kk tam lootłem.

Opublikowano

Najlepiej na 15-20 lvl iść do m3 i dropić riby itd. w tym czasie lvl-ować gildie...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

na 35 lvl z bojowcem smiertelka+9 rib+9 i eq +7+8+9 na metki 30 , 35 , 40 , 45 w m2 i na pustyni , dolinie masz drop gwarantowany ;)

SDlongju - Woj 120 < Off

SDlongju - Sura 74 T T < Off

MMyt2 - Wojownik 88 < Off

LINK << Moja Dziewczyna Nago[/size]

DAJ - nic cie to nie kosztuje

Opublikowano

po co taki poradnik jak każdy noob to wie i tego jest wiele...

BARDZO PROSZE O MINUSY CHCE MIEĆ ICH NAJWIĘCEJ NA MPC, PRZYCZYŃCIE SIĘ DO TEGO :P

Opublikowano

Każdy robi dropera na jakiego go stać :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ale po co robić pro eq na dropku... Jak lepiej zrobić +5/6 i na metki i rudy no i masz 2-4kk dziennie , sam go wypróbowałem ten sposób , i jest naprawdę extra

Opublikowano

No więc 5lvl,dobre eq i idziemy do m3 dropić fmsy i riby :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

podales najbardzjej nedzne sposoby zarabiania

ja napisze od siebie jaki lvl jaki potworek i mniej wiecej co mi dropi:

od 1 do 10 - najprostsze potworki tj. psy, niedzw, tygrysy - drop jak masz fart sun zi, jezyki, marmury, srebrne bransy, zolc niedzwiedzia

od 10 do 18 (optymalnie 15) - metki cierpienia(5) do cienia?(25) - slabe kd max +2, poty, ksiazki all AURY SILNE DUCHOWE ZASADZKI

od 10 do 25 (optymalnie 15-18) - wszystkie potwory - obszar imha RIBY FMS KOZY ANTYKI (wszystko z srednimi) pieciokatne srebrne bransy zolcie

zauwazylem ze z psow chyba fmsy leca z dzikow pieciakatne niedzwiedzie (przeklete) riby ale tak mi sie moze wydawac...

od 15 do 20 mozna dropic kawalki klejnotu z Jak - To oraz Joh Hwan, oraz kawalki zepsutej zbroi i ostrza z Tsu Zi?

od 20 do 35 metki w m2 - wszystkie metki - dop kd srednio +2+3 nawet +4 rzadko, ku wszystkie AURY SILNE BERKI DUSZKI

od 30 do 99 fishbot - polecam xangelbot 2.5? w m1 ukryc sie i jazda

od 15 do 25 Se - Rang z tego mobka leca potki wszelakie w ilosci 20 - 40 sztuk warto chodzic i podropic na zapas; mahon,i ten dziadek w m2 tez dropia potki

od 20 do 30 dziki lucznik m2 poludnie dropi flagi czesto i rzadko fmsy

od 30 do 40 mozna na pustyni ogony + dropic duzo warte marmury leca sun zi oswajania itp

od 30 do 40 orki w dolinie dropia koziki i ksiegi np sun zi marmury; besty na orkach i w m2 spec oraz lucznik dropia kluczami i fmsy, jelony

od 20 do 35 mozna takze dropic marmury ze zwyklych dzikusow

MOZNA wykorzystac przejsciowo sposoby a takze zatrzymywac sie na niektorych oddajac expa osobiscie polecam IMHA (m3) oraz metki w m1 no i fishbot :PP, se rang

15-20 malpy, medale sredni drop, marmury

jak ktos chce moze wykorzystac do poradnikow ;)

wiadomo ze pozniej mozna wiecej warty drop miec po 50 chyba bodzki dropia a pozniej stalki mozna dropic z tysiecznikow

takze nie trzeba robic dropera bo zamiast z 15 lvlu zarabiac dziennie 1-5kk mozesz na 50 lvlu 10kk wydrapiac ;))

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

moze sie przydac ale kilka razy juz bylo . + za checi

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...