Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na jednym komputerze?

RedzioxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, da się tak ale karta graficzna może nie wytrzymać lub przegrzewać się i to będzie powodowało małe lagi.

Opublikowano

1. Odpalasz minecrafta

2. Odpalasz 2. minecrafta

I już.

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

dobra a wieć jak to zrobic? komputer wytryzma karta tez :P

Odpalasz minecraft'a 1 wyłącz niepotrzebne animacje w ustawieniach ( żeby nie obciążało kartę graficzną zabardzo)

i z 2 minecraft'em robisz to samo :-) co do karty to nie ma co się bać zabardzo jak wyłączysz zbędne animacje w ustawieniach to przegrzewać się nie będzie.

Opublikowano

ale jak mam zrobic zeby w 2 mc grac jednczesnie bo mam tak ze na jednym moge grac a na drugim mam menu na esc

Mój Serwer Treningowy PvP IP APVP.PL

Opublikowano

ale jak mam zrobic zeby w 2 mc grac jednczesnie bo mam tak ze na jednym moge grac a na drugim mam menu na esc

Tak jak ty mówisz to się nie da, jest to związane z samym systemem a mianowicie aktywnymi oknami.

Opublikowano

Nie ma, takiej opcji kolego jak ty sobie to wymyśliłeś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...