Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sądzicie czy lol kiedyś upadnie czy nie? Jak tak to kiedy.

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wrażenie, że to nastąpi już w przyszłym roku / za dwa lata. Teraz większość ludzi z mojego punktu widzenia przenosi się na SMITE, ale moim zdaniem jest to s**t. Być może dzięki LCS LoL utrzyma się jeszcze długo na rynku, albo wydadzą nową wersję jak w przypadku Counter-Strike. Tak czy inaczej takie gdybanie nie ma sensu, na razie ta gra jest popularna i oby nie upadła w przeciągu najbliższych 5 lat. :)

Opublikowano

Mam wrażenie, że to nastąpi już w przyszłym roku / za dwa lata. Teraz większość ludzi z mojego punktu widzenia przenosi się na SMITE, ale moim zdaniem jest to s**t. Być może dzięki LCS LoL utrzyma się jeszcze długo na rynku, albo wydadzą nową wersję jak w przypadku Counter-Strike. Tak czy inaczej takie gdybanie nie ma sensu, na razie ta gra jest popularna i oby nie upadła w przeciągu najbliższych 5 lat. :)

Smite? to ten crap który większość pomysłów czerpał z lola/doty? jak tak to śmieszne jest to co napisałeś.

League of Legends był popularny, jest i będzie. Wystarczy popatrzeć na streamy worldsów lub znanych streamerów i już wiesz jaka jest odpowiedź "Kiedy lol updanie"

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jeżeli nie bedzie żadnych nowości to każda gra się kiedyś nudzi . Wszystko zależy od właścicieli gry czy się za nią wezmą czy nie .

Normalne jest to że po paru latach od wyjścia gry spada zainteresowanie niiom.Ale raczej nie ma opcji by gra upadła.

Opublikowano

Ta tylko, że metin juz mozna powiedziec ze upadl 3 lata temu bo wiekszosc poszla na privy.To samo w Aionie, nowe zmiany wszystko prawie pod is idzie i ludzie przensoza sie na cokolowiek innego.

Nie czaruj.

Opublikowano

Smite? to ten crap który większość pomysłów czerpał z lola/doty? jak tak to śmieszne jest to co napisałeś.

League of Legends był popularny, jest i będzie. Wystarczy popatrzeć na streamy worldsów lub znanych streamerów i już wiesz jaka jest odpowiedź "Kiedy lol updanie"

Od +/- 5 miesięcy w SMITE się coś ruszyło. Sam napisałem, że to jest s**t. Nie uważam tej gry za coś co mogłoby przykuć moją uwagę.

Metin2 i LoL to dwie różne gry, nie uważam by serwery prywatne miałyby tu rację bytu.

Opublikowano

Ta tylko, że metin juz mozna powiedziec ze upadl 3 lata temu bo wiekszosc poszla na privy.To samo w Aionie, nowe zmiany wszystko prawie pod is idzie i ludzie przensoza sie na cokolowiek innego.

Moim zdaniem to prawda, wiekszosc gier który poszła pod item shop traci graczy bo niby gry F2P ale żeby coś osiągnąć bez wydawania kasy jest b.trudno.

Opublikowano

Ta gra nie upadnie, co lepsze to z roku na rok jest bardziej popularna. 

LCS, worldsy, inne turniej. To wszystko trzyma LoL'a w bardzo dobre sytuacji. 

Poza tym, firmy które sponsorują różnego typu turnieje mają z tego na pewno dość dobry dochód, Riot - tak samo. Wszystko się uzupełnia. 

Ludzie kupują cały czas RP i będą kupować. 

Z sezonu na sezon gra się będzie zmieniać, ale ludzie zostaną. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na WoWa, czemu?

1: WoW stosunkowo nie dawno dostał swój item shop.

2: To już dziesięć lat od premiery podstawki.

3: Z dodatku na dodatek gra coraz łatwiejsza.

4: Blizzard robi masę błędów których gracze nie wybaczają i nie zapominają o nich.

5: Nic nowego od dawna Blizzard nie dał w WoWie.

Więc to kwestia tego, czy Rito się ogarnie i końcu coś konkretnego zrobi czy też nie. Ale nie ma szans na upadek, bo LCS'y itp.

Opublikowano

Wprowadzają coraz gorsze pomysły. Już coraz więcej ludzi odchodzi z tej gry i sprzedają konto. Dwa lata jeszcze pociągnie, dzięki LCS i innym duperelom.

2e30al1.jpg

Opublikowano

Wprowadzają coraz gorsze pomysły. Już coraz więcej ludzi odchodzi z tej gry i sprzedają konto. Dwa lata jeszcze pociągnie, dzięki LCS i innym duperelom.

a masz jakies statystyki, ze mówisz, że coraz więcej ludzi odchodiz? czy tak z dupy sobie napisales?

Opublikowano

Wszystko kiedyś upadnie ;-)

MPCForum będzie się trzymać. Jest jak na razie w naszym kraju bezkonkurencyjne.

Przede wszystkim moim zdaniem powinni wprowadzić nowy tryb na stałe, gra stałaby się ciekawsza. Sporo czasu minęło od dodania Howling Abyss.

Opublikowano

ja szans na upadek nie widze. gra nie jest p2w czyli jest coraz to wiecej osob nowych. riot co jakies 2 tygodnie wprowadza cos nowego. jak i po mistrzostwach nowe sr. 

i tak btw mi dzisiaj stanelo na 63% poczekalem 15 minut i poszlo dalej. jak ktos nie widzi ze jest napisane updating downloaded files to jest kretynem. bo jesli staje na iles tam procentach to znaczy ze aktualizcja sie instaluje

Age is just a number :)

Opublikowano

Raczej nie tak szybko rito wprowadza nowe updejty co ułatwiają grę tajmery i te inne sraki taki. Więcej dzieci przychodzi ,

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Padnie i to niedługo. Silnik w LoLu to jakiś dramat.

Daję mu jakieś 2-3 lata. Tyle, że zrobią LoLa 2.0, w starym zostaną jacyś nienormalni ludzie (jak w csie 1.6), a nowy albo będzie dalej odnosił sukcesy, albo go zjebią i wszyscy zapomną o tej grze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeszcze pociągnie pare lat ale w końcu wszystko upadnie xD tak czy siak daje 10 by moje (broń Boże) dzieci kiedys to przeczytaly i wiedziały że jestem jasnowidzem xDD

Opublikowano

MPCForum będzie się trzymać. Jest jak na razie w naszym kraju bezkonkurencyjne.

Przede wszystkim moim zdaniem powinni wprowadzić nowy tryb na stałe, gra stałaby się ciekawsza. Sporo czasu minęło od dodania Howling Abyss.

Niee.. Kolejki 5v5 by mogły się wydłużyć. 

Własnie na odwrót, z roku na rok coraz więcej ludzi grą w League of Legends.

Gra która wyrobiła sobie markę i to w sumie ona zapoczątkowała i spopularyzowała (+ zcasualowała) gatunek MOBA (tak, tak mod do W3 - DotA była pierwsza ale to w sumie Riot Games postawiło "budynek" na "fundamentach" Doty). Pewnie pociągnie jeszcze z paręnaście lat, a być może jeszcze więcej jeżeli będą co sezon zmieniać jedne z głównych rzeczy - na przykład co roku ma być zmieniana jungla i już co sezon "inaczej się gra". :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Moim zdaniem Riot nie upadnie chociażby przez samych Japońców u nich to jest kurde sport Helo !! ... Jak upadnie to napewno za kilkanaście lat ,albo i dłużej ... I tak patrząc ta gra nie jest pod Is'a all kupisz za PZ a jak chcesz skórki to kupuj nikt Ci nie zabroni ,więc nie ma o co się martwić ,ale przydałoby się coś ciekawszego w tej grze :).

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Juz upada :) Pozdrawiam nidzgora i selexa. To samo było z warrockiem i haxami. Nigdy całkowicie nie upadnie bo zawsze się znajdzie kilka sezonowcow co kupia cos w is i wzbogaca producentów

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...