Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer lola League SandBox

Saveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś pykałem na tym jak nie było to dopracowane i widzę progresik. Wie ktoś jak to skompilować?

Sam nie wiem ale domyslam się, że edytujesz sobie serwer i potem wlaczasz CompileServer.bat a następnie StartGame.bat

Opublikowano

Dobra idę się tym pobawić. W sensie popróbuje to zainstalować i dam znać czy coś poszło.

Ja nie kumam przedostatniego punktu ;/

Opublikowano

Ja nie kumam przedostatniego punktu ;/

Ja to zrobiłem.

Jak masz Win7 to wez prawym na Moj komputer --> Po lewej zaawansowane ustawienia systemu i potem Zmienne środowiskowe.

Na dole bierz "Nowa" i w pierwsze pole wpisz Path a w drugie lokalizacje czyli C:\MinGW\bin

Ja mam problem co dalej robić. Trzeba kompilować bota? Bo jak odpalam te pliki bat to errorki, że to błędne komendy.

Opublikowano

Ja to zrobiłem.

Jak masz Win7 to wez prawym na Moj komputer --> Po lewej zaawansowane ustawienia systemu i potem Zmienne środowiskowe.

Na dole bierz "Nowa" i w pierwsze pole wpisz Path a w drugie lokalizacje czyli C:\MinGW\bin

Ja mam problem co dalej robić. Trzeba kompilować bota? Bo jak odpalam te pliki bat to errorki, że to błędne komendy.

No ja juz to zrobilem i rowniez to mam

Opublikowano

To jest jakis nowy cheat/skrypt do lola? Jężeli tak to kozacki z tego co widac na fimie ;)

To jest coś ala priv do metin2 z tym, że to jest LoL. Nie wiem co w tej wersji jest dodane ale na filmie widać 100% CDR.

Nie mam pojęcia co robić. Prawdopodobnie coś z CMake (po co pobieraliśmy?) ale mi tam errory sypie jak chce kompilować ale może zle ustawiam.

Opublikowano

To jest coś ala priv do metin2 z tym, że to jest LoL. Nie wiem co w tej wersji jest dodane ale na filmie widać 100% CDR.

Nie mam pojęcia co robić. Prawdopodobnie coś z CMake (po co pobieraliśmy?) ale mi tam errory sypie jak chce kompilować ale może zle ustawiam.

Dobra ja tam sie nie bede bawił. Poczekamy na jakiegos ogara i nam skompiluje hehe :D

Opublikowano

Dobra, poczytałem trochę forumek to piszą, że trzeba skompilować potem source. Z tym, że mi nie działa kompilowanie za pomocą tego CMake więc pobiorę Visual Studio 2013 (podobno śmiga) i może pójdzie.

Opublikowano

Skompilowane przy użyciu CMake i MinGW, nie zajęło mi to nawet 5 minut.

http://speedy.sh/md74n/IntWars-master.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/f6aece8a69063650848fee64eb81532ba1a27000408f7ca9cdfeeb114df5f363/analysis/1412795406/

W folderze Build powinno być, co trzeba. Nietestowane.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Skompilowane przy użyciu CMake i MinGW, nie zajęło mi to nawet 5 minut.

http://speedy.sh/md74n/IntWars-master.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/f6aece8a69063650848fee64eb81532ba1a27000408f7ca9cdfeeb114df5f363/analysis/1412795406/

W folderze Build powinno być, co trzeba. Nietestowane.

Skompilowałem sam, to samo od Cb.

Wie ktoś może jak dodać path lola?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Uuu, spory postęp widzę. Nieźle, takie privy byłyby super opcją na lany, bo 0 pingu :) (No i np. zawsze online URF ♥)

Opublikowano

Skompilowałem sam, to samo od Cb.

Wie ktoś może jak dodać path lola?

Path? W sensie lokalizacje? Powinno samo wykrywać z tego co widzę. Ale za c***a mi to nie działa.. odpalam "CompileServer" i errory, że :

l9osk0.jpg

Opublikowano

Path? W sensie lokalizacje? Powinno samo wykrywać z tego co widzę. Ale za c***a mi to nie działa.. odpalam "CompileServer" i errory, że :

9962314127962541212358.jpg

Odpalałeś GenerateMakefiles i GenerateVSProject?

Btw coś automatycznie nie wykrywa bo lola mam w orginalnej lokalizacji ;/

Kocham Renissance.

Opublikowano

Odpaliłem te GenerateMakefiles i GenerateVSProject i wyskoczyło coś takiego np :

6439014127966251212358.jpg

I teraz te CompileServer nie działa bo podobne błędy. Magia ;d

Masz C:\MinGW\<pliczki> ?

Kocham Renissance.

Opublikowano

No w C:/MinGW mam foldery typu bin itp. Teraz nie powiem jakie bo system mi padł (boot.ini sie znowu rozyebal i system nie chce sie odpalic bo nie moge go wybrac bo go na liscie nie ma) jest tylko ramdisk

Opublikowano

Uuu, spory postęp widzę. Nieźle, takie privy byłyby super opcją na lany, bo 0 pingu :) (No i np. zawsze online URF ♥)

No to do roboty, edycja tego jest w miarę prosta, dodanie CD nie powinno być problemem. 

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że to ma niby być "niedługo" prywatny serwer do lola, no dobrze ale to będą grać tam normlanie osoby?

Przecież na tym filmie jak miniony się stakują i CDR 100%, to jaki sens ma granie na takim serwerze :O?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...