Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reffboost limit 15 kont tygodniowo :]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie poszukuje takiego żeby nie był na VM a NHC z tego co pamiętam to był płatny i nie wiem czy nie na VM. Może się ktoś znajdzie kto zcrackuje RefBoosta lub Fulcruma ( teraz licencje są płatne u finna ).

Mówicie o tej stabilności ale oni teraz dodadzą update Refboosta, dużo nowych rzeczy dojdzie itd.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Jak już kupować licencję to lepiej na Fulcruma. Na nim chociaż można było na spokojnie zostawić pc na noc i o nic się nie martwić. Jedyne co na plus ma RefBoost to ta widoczność okien do konfiguracjI.

Opublikowano

GG WP, lepiej inwestować kasę we wszystkie inne boty tylko nie na ten. Jedno jest pewne, Rito już nigdy nie dostanie ode mnie kasy dzięki tym cudownym programom :)

Opublikowano

Przecież to nie jest ich oficjalna strona? Skąd wy to macie ;-:

tak to jest ich oficjalna strona, wystarczy ze wejdziesz na finn.lu i tam masz jako download bota podana ta strone :]

Opublikowano

Nawet mi was nie żal.

emubot.org + maszyna wirtualna + 8gb ramu + dysk ssd = 25 referali co 10 godzin gdzie można normalnie używać kompa bo wszystko dzieje się w maszynie wirtualnej.

No ale niktórzy to wiadomo są za głupi żeby wszystko poprawnie skonfigurować.

Opublikowano

Nawet mi was nie żal.

emubot.org + maszyna wirtualna + 8gb ramu + dysk ssd = 25 referali co 10 godzin gdzie można normalnie używać kompa bo wszystko dzieje się w maszynie wirtualnej.

ale na maszynach trzeba instalowac windowsa...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nawet mi was nie żal.

Powiesz mi skąd mam wziąć 8Gb ram? Mam 3Gb Ram i używałem reboosta bo nie używa VM, jak stworzę to co, ile mam dać? 1? 2? I co nie włączę nawet 6 refferali + System zabiera Ram + Processor (gdzie przeważnie w przypadku refboosta 80-90% zużycia)

wCAZfSW.png

Opublikowano

Powiem wam tak , wszystko znowu dziala!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Narazie działa jeszcze finn pisał na forum ze jeszcze bedzie normalnie działac przez kilka najbliższych dni 

x

Opublikowano

Mam takie pytanie czy mogę używać bota z jedna licencja na wielu komputerach? Ponieważ mam wielu znajomych którzy korzystają z tego bota i 15 reflinków na tydzień raczej im nie wystarczy więc moglibyśmy się złożyć na 1 licencje dożywotnią.

Opublikowano

Z tego co widzę na stronie finn.lu nie

Jest zcrackowana wersja 4.18 tego fulcruma i nie wiadomo czy wgl będzie. W sumie nie opłacało by mu sie crackowanie tego bota skoro może zarobić więcej chajsu na swoim. Tak po za tym nierozumiem czemu czepiacie sie tego refboo.st u mnie chodzi 24/7 bez crashy

Opublikowano

Z tego co widzę na stronie finn.lu nie

Jest zcrackowana wersja 4.18 tego fulcruma i nie wiadomo czy wgl będzie. W sumie nie opłacało by mu sie crackowanie tego bota skoro może zarobić więcej chajsu na swoim. Tak po za tym nierozumiem czemu czepiacie sie tego refboo.st u mnie chodzi 24/7 bez crashy

Również nie rozumiem ... wiczorkiem z 50 sesji zrobi i żadnego errora działa świetnie.

Opublikowano

Ej ej mam 20 w notatniku gdy odpalam bota czyta 10 pisze ze odpala gry ale nie odpala a pózniej pisze te konta i -already in game

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

Haha, tak jak myślałem, żałosny typo, zajebał kod z fulcrumbot`a lekko go zmienił, a teraz to sprzedaje. W żadnym wypadku go nie pozdrawiam i liczę na to, że ktoś będzie crackował jego bota (nie dlatego, że mnie na to nie stać czy coś w tym stylu, chodzi o to, żeby ten śmieszny "developerek" nie miał z tego zarobku).

Opublikowano

na froum refboo.st można przeczytać że to fulcrum zajebał kod finna i hellsing-a :D

nie wlasnie . Kod tego bota jest otwarty , finn crackowal fulcruma bo nie podobalo mu sie ze koles trzebie hajs za bota zrobionego z open source , a teraz sam to zrobil . 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...