Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reffboost limit 15 kont tygodniowo :]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to jest śmieszne, żeby sprzedawać za 50 Euro bota, który:

a) Jest bardzo niestabilny

b ) Powstał pierwotnie jako crack

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

50 euro za takie gówno ? Zostawiłem bota 5 razy na noc , z czego tylko w 2 noce bot działał bez probłemów , w 3 nocy bot się zawiesił w połowie i koniec ..

Opublikowano

50 euro za takie gówno ? Zostawiłem bota 5 razy na noc , z czego tylko w 2 noce bot działał bez probłemów , w 3 nocy bot się zawiesił w połowie i koniec ..

taka prawda :] jakbym miał płacić to już za fulcruma a nie za bota który jest niestabilny..

Opublikowano

Po to jest restarter aby się tak nie działo.Co do tematu to zastanawia mnie jak ten bot będzie sprawdzal ile refów zrobiliśmy? czy będzie trzeba się  gdzieś logować? no i gdzie te informacje na temat tego ile zrobiliśmy refów będą trzymane... jeżeli gdzieś na naszych komputerach(w co wątpie) to chyba będzie jakis sposób na obejście tego.Przynajmniej tak mi się wydaje aczkolwiek mogę się mylić co do tego :)

Opublikowano

ciekawe czy wogole ktos kupi za 50 euro jak nie ma pewnosci czy za miesiac na przyklad usuna ten system refferali , ja bym sie wogole nie zdziwil

Ja bylbym przeszczesliwy, mam juz ponad 200 refow na mainie i po 150 na "smurfach"

@Topic!

A jezeli ustawie 14 kont i minimalny level 30? moge wbic tak na 14 kontach 30 lvl ? czy limit jest 15 kont i 10 lvl ?;c

Opublikowano

Ja bylbym przeszczesliwy, mam juz ponad 200 refow na mainie i po 150 na "smurfach"

@Topic!

A jezeli ustawie 14 kont i minimalny level 30? moge wbic tak na 14 kontach 30 lvl ? czy limit jest 15 kont i 10 lvl ?;c

nie wiadomo ;] na górze w opisie bota jest 30, a w sesjach free/miesiac/life time jest 10 ;x

Opublikowano

nie wiadomo ;] na górze w opisie bota jest 30, a w sesjach free/miesiac/life time jest 10 ;x

Mowisz ze do 10 lvla, czyli jak bd nabijal caly czas do 5 lvla to mozna np 20 itd ?

Opublikowano

na 100% maksymalnie 10 Refów pewnie konta będą się zapisywać po loginach i będzie można tylko te 10 kont, restart po tygodniu więc bez różnicy jest czy to 5 czy 10.

Zabezpieczyłbym się już, zna ktoś może jakiś inny Refferal bot? (darmowy/zCrackowany typu Fulcrum)?

wCAZfSW.png

Opublikowano

na 100% maksymalnie 10 Refów pewnie konta będą się zapisywać po loginach i będzie można tylko te 10 kont, restart po tygodniu więc bez różnicy jest czy to 5 czy 10.

Zabezpieczyłbym się już, zna ktoś może jakiś inny Refferal bot? (darmowy/zCrackowany typu Fulcrum)?

Kiedys byl jakis NHC czy cos takiego, moze jeszcze istnieje.

Opublikowano

jest duzo ale wszystkie sa na virtualne maszyny oprocz fulcrum i refboost. Wiem ze jeszcze jeden koles robi na tym samym kodzie co fulcrum i refboost ale jescze go nie wypuscil narazie i nie wiadomo czy bedzie darmowy czy platny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chyba niezle go pojebalo. za ta cene kupisz sobie licencje na 2 miechy duzo stabilniejszego i 100 razy lepszego bota jakim jest fulcrum. Gosciu ma totalnie nasrane w bani. Pozdro dla tych co to kupia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...