Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tradical rework

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. Wodna Atlantyda .. Czy Atlantyda nie było to mityczne miasto pod wodą? : P Takie lekko masło maślane.. Zbroje ostatnie mam nadzieję, że faktycznie ciężko jest zdobyć i mam nadzieję, że żeby zrobić tą zbroję nie trzeba będzie siedzieć 30h przy jednym bossie... Dodał bym również jakąś złotą broń ( pod set zbroi ) dla lepszego wyglądu : ) Wcześniejsza zbroja jest czarna, broń również.. Potem zbroja jest złota, a broń zostaje czarna ; c Ogólnie zawitam ^^

Opublikowano

Zmieniles ta mape od 95 i moby na niej? (Mapa kuje w oczy a moby maja speed -50-.-)

Exp poprawiony bo wczesniej jakos topka kolorowo expa przez pare dni nie wbijala ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

kiedy bedzie można robić konta bo chce sprawdzić ceny w is i kiedy bedzie client do pobrania, i najważniejsze co z reklamą?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ohoho co prawda nie pamiętam poprzedniej odsłony serwera więc pewnie to lepiej ale z samej prezentacji serwer mi się bardzo podoba chociaż teraz to rzadkość więc powodzenia na starcie i wbije tam zobaczymy jak to wszystko wygląda w praktyce ;)

Opublikowano

te bronie oraz bronie są co najmniej żałosne jak z '' World of Warcraft '' albo innej gry jak z bajki.

a co do serwera to sprawdzę ten serwer zobaczymy co to będzie bo nie ma gdzie grać :P  

Znaczy jest ale mi się nie chce akurat na tych grać :D 

Opublikowano

Chłopie już dawno powinna prezka być wrzucona do publikacji, znowu nikogo na starcie nie będzie. Mało osób patrzy na zapowiedzi, jak wstaniesz to odrazu dylaj z tą prezką do publikacji. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Hahha... Administracja ma w "d***e" wszystkich graczy, na forum nie pojawią się nawet, nie powiedzą co i jak... ich wytłumaczenie "Nie mieliśmy czasu, ponieważ byliśmy w pracy blablabla" taka prawda....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...