Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horus LC- Failed to connect to login server.

Choceur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy założyłam temat w dobrym dziale, lecz liczę na pomoc.

Ściągnęłam ostatnio prywatny serwer LC o nazwie Horus, gdyż znajomi grają tu,a ja tylko siedzę na ts i słucham o czym mówią. Wróćmy do tematu, ściągnęłam i próbuję się zalogować wyskakuje komunikat "Failed to connect to login server". Czym to może być spowodowane? Jak temu radzić? Uprzedzam tych pseudo-inteligentnych forumowiczów - nie to nie jest problem z serwerami, wszyscy normalnie logują się gdy ja nie mogę. Z kolei LC PL działa mi bez zarzutów, aczkolwiek przy odpalaniu launchera wyskakuje komunikat "Program Internet Explorer nie może pobrać elementu update.htm z patch.cdn.gamigo.com Program IE nie może otworzyć tej witryny internetowej. Żądana witryna jest niedostępna lub nie można jej znaleźć. Spróbuj ponownie później" Myślę że może mieć to również związek z tym.

Kolega już mi coś grzebał, próbował odpalać przez admina, oraz wyłączył zaporę- nic. Czy może to być spowodowane tym, iż została podpisana nowa umowa na internet w moim domu i trwają aktualnie jakieś prace? Wczoraj był monter, by coś zrobić z dekoderem i powiedział,że może to potrwać nawet do 10 dni, ale czy wtedy działałby mi polski serwer ? :)

Liczę na pomoc i odpowiedzi, pozdrawiam ! ;]

bc3l6x.jpg

Opublikowano

Jesli chodzi o problem ''Failed to connect to login server'' to blokada moze byc Firewall albo chociaz i antyvirus. Ja ci radze odinstalowac gre i sprubowac ponownie. :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że raczej to nie jest przez nową umowę. Jest jeden plik odpowiedzialny właśnie za łączenie się z serwerem, nie wiem konkretnie jak się nazywa... możliwe, że przez przypadek się usunął albo uszkodził. Radzę rozpakować/pobrać klienta jeszcze raz. Innych powodów nie widzę, bo z niczym innym się nie spotkałam. :) 

Opublikowano

Właśnie tu pojawia się problem klienta pobierałam i rozpakowywałam 3 razy. A co z tą zaporą sieciową?

Wyłączyłam Firewalla i nic ;( Karyvlea mogłabyś dowiedzieć się co to za plik ? :/

bc3l6x.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się, że raczej to nie jest przez nową umowę. Jest jeden plik odpowiedzialny właśnie za łączenie się z serwerem, nie wiem konkretnie jak się nazywa... możliwe, że przez przypadek się usunął albo uszkodził. Radzę rozpakować/pobrać klienta jeszcze raz. Innych powodów nie widzę, bo z niczym innym się nie spotkałam. :)

@1361622928-U485574.pngChoceur o ile się nie mylę, to sl.dta, bądź któryś z dziwnym rozszerzeniem w głównym folderze gry.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wyłącz firewalla (Panel sterowania --> system i zabezpieczenia --> zapora systemu windows --> tam masz na pasku z boku "włącz/wyłącz zaporę systemu windows --> wyłaczasz all). Teraz spróbuj pobrać i rozpakować od nowa, jeżeli zainstalowałaś antywirusa jakiegoś też go powyłączaj.

Innego rozwiązania problemu nie widzę, skoro global Ci działa. To, że coś tam Ci robią z netem, może skutkować tylko chwilowymi brakami internetu, a nie, że akurat jedna gra nie może połączyć się z serwerem ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wyłącz firewalla (Panel sterowania --> system i zabezpieczenia --> zapora systemu windows --> tam masz na pasku z boku "włącz/wyłącz zaporę systemu windows --> wyłaczasz all). Teraz spróbuj pobrać i rozpakować od nowa, jeżeli zainstalowałaś antywirusa jakiegoś też go powyłączaj.

Innego rozwiązania problemu nie widzę, skoro global Ci działa. To, że coś tam Ci robią z netem, może skutkować tylko chwilowymi brakami internetu, a nie, że akurat jedna gra nie może połączyć się z serwerem ;)

Próbowałam.

Zaloz nowe konto tez tak mialem i bedziesz sie logowac normalnie . Tylko daj inna nazwe i haslo.

Sprawdzę to. Ale na razie nie działa mi stronka.

Dziś zobaczyłamże jest nowy klient ściągnełam go, nic;(

bc3l6x.jpg

Opublikowano

Tez mam ten problem stawialem na nowo system i mam to samo failed to conect , strony internetowe i pobieranie dziala normalnie wiec nie jest to wina uslugodawcy sciagnalem Visual C++ net framewrok itd ale nadal nic sie nie zmienilo , wylaczylem zapore odinstalowalem anty-wirusa i tez nic to nie dalo. Dodam ze nie ma to zwiazku tylko z 1 serwerem lc. Nie moge odpalic lcgn02 , horus , revolution, w kazdym przypaku jest to samo. Dodam ze w zadnim lc nie chce mi odpalic gry przez multi....Pomocy nie wiem juz co mam zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...