Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft: Odległe lądy/Far lands

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ułatwiłeś sobie sprawę tym Netherem. Powinieneś z niego nie korzystać.  :D

@Edit

"Jeżeli dalej będę nagrywał odcinki w takiej samej formie jak dotychczas, wyrobię się w trochę ponad rok."

Napisałeś to 8 października czyli (jeżeli dobrze liczę) 114 dni temu.

2 dni temu napisałeś, że jesteś w połowie drogi.

114-2=112

365/2~~183

Coś tu się nie zgadza..

Edytowane przez ZonK2750
  • Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ułatwiłeś sobie sprawę tym Netherem. Powinieneś z niego nie korzystać.  :D

Mamy za cel maksymalnie skrócić czas podróży. Wędrowanie przez zwykły świat zajęłoby kilka, kilkanaście lat.

"Jeżeli dalej będę nagrywał odcinki w takiej samej formie jak dotychczas, wyrobię się w trochę ponad rok."

Napisałeś to 8 października czyli (jeżeli dobrze liczę) 114 dni temu.

2 dni temu napisałeś, że jesteś w połowie drogi.

114-2=112

365/2~~183

Coś tu się nie zgadza..

A może powinieneś uwzględnić, że seria jest prowadzona od 1 lipca 2014 roku, a nie od 8 października kiedy to zamieściłem informację o serii ;)

Opublikowano

Wczytaj się dokładnie w to, co napisałeś:

"Jeżeli DALEJ będę nagrywał odcinki w takiej samej formie jak dotychczas, wyrobię się w trochę ponad rok."

A więc liczymy czas od 8 października, dlatego nie ma potrzeby uwzględniania.  ^_^

Opublikowano

Strasznie nudne. Nie mógłbym tego oglądać. Przydałby się jakiś komentarz w tle czy coś. Ale gratuluję cierpliwości ^^

gvpW1Ob.png

Opublikowano

@RetroApo

Wybierasz sobie jakiś temat na odcinek i mówisz. Albo np. opowiadasz o tym projekcie, co cię spotkało ciekawego jak tak sobie lazłeś przez ten nether itp. Jest dużo, dużo tematów do ogarnięcia i to zawsze urozmaici serię. 

gvpW1Ob.png

Opublikowano

No wytrwałość to Ci się przyda bo nie wiem co chcesz tam znaleźć na końcu, którego nie ma? xD

Musisz ale to koniecznie coś zacząć mówić bo każdy inaczej przewija po prostu ten filmik do końca bo taki nudny jest.

Możesz gadać o lolu nawet ale żeby coś było, bo słabo teraz tak jest.

@Edit Błagam Cię... 

Wiem że koniec jest, doczytaj się dokłądnie zdania i minki na końcu.. Trochę będziesz szedł do końca. 

Będziesz bardzo długo szedł. 

Kappa.

Opublikowano (edytowane)

Końcu którego nie ma? Nie rozśmieszaj mnie ;)

Lepiej poczytaj trochę o grze zanim stwierdzisz, że świat nie ma granicy.

Edycja: 7 milionów z 12,5 miliona to całkiem sporo. Przewidywany koniec to mniej więcej połowa lipca. A skoro nie wiesz co chcę tam znaleźć to znajdź artykuł o Odległych Lądach - interesującym błędzie w generowaniu się terenu.

Edytowane przez RetroApo
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Seriia mi sie nie podoba. Sorry ale nudne to jest.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Ano masz rację, jest nudna. Ale przynajmniej pełni funkcję dowodu, aby potem nie było oskarżeń, że w sposób nieuczciwy przebyłem drogę.

A tak przy okazji posługujemy się językiem polskim, a zatem powinieneś zastosować słowo "przykro mi", "wybacz" itp.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

heh calkiem dobre i powodzenia! ^^ wiem ze na jakims dystansie swiat sie konczy. lecz nie pamietam jaki to X od miejsca 0.0 . ciekawe czy ktos tam dojdzie z buta i to udokumentuje :P