Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardcoreBans - bany po śmierci na twoim serwerze!

Gość #e3uS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cała klasa dotycząca bazy danych woła o pomstę do nieba. Tyle w temacie.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@ #e3uS

'

Pisałeś mi ostatnio że udostępnisz te Bazarki co na skkf :D

Miałeś je wczoraj wrzucić ...

Nic takiego nie mówiłem kiedy je wrzuce.

Ufo.

Dopisz jeszcze, że jest opcja wyłączenie banów dla danej rangi ;3.

Będzie pare eventow w Api od tego, spokojnie.

Cała klasa dotycząca bazy danych woła o pomstę do nieba. Tyle w temacie.

Działa, nie laguje. Chyba dobrze. Jak ci tak to nie pasuje to mogę przerobić klasę od mysql, żaden problem.

p.s: Wiadomość napisana z IPad Air.

Opublikowano

@szymonek8905

Co masz na myśli pisząc: "generator unbanów"?

@edit:

spoiler w v1.2:

@EventHandler
	public void onPreBan(PlayerPreBanEvent event) {
		if (event.getPlayer().hasPermission("ban.vip")) {
			event.setCancelled(true);
		}
	}
Opublikowano

Mam pytanie jak to podpiac pod strone? Ze np zginol ktos i na stronie mozna wpisac kod na ub ale tylko ten z sms lub tak jak kolega wyzej ze : np. /hardcorebans kod -Generuje ci kod.na ub

Chodzi mi o to ze np kupuje kod w is i na stronie moze siebie odbanowac

Opublikowano

Ale po co wam kody... Ktoś wysyła sms, dostaje kod i go wpisuje, dostaje UB i tyle.

Opublikowano

Na mchc wiem że jest ... Bylem helperem znam wszyskich dobrze.

Może i jest, ale kody sms dodaje się u partnera sms (np. profitsms.pl) a nie w pluginie... Plugin, z płatnościami sms nie ma nic wspólnego ;)

Opublikowano

@MattRep.

Spoko ale chodzi mi oto że jak będzie jakiś konkurs to można wygrać kody na unbany... Wiem że na stronie odbanujesz sie za pomocą kodu z sms który nie ma nic wspólnego z tym...

Rozumiem o co ci chodzi, ale robi się to W PANELU PARTERA SMS, a nie w pluginie ;)

Opublikowano

@MattRep.

Spoko ale chodzi mi oto że jak będzie jakiś konkurs to można wygrać kody na unbany... Wiem że na stronie odbanujesz sie za pomocą kodu z sms który nie ma nic wspólnego z tym...

Skoro Kody na UB to vouchery, nic lepszego. Mój plugin nie będzie miał nic wspólnego z kodami na ub bo to nie ma sensu.

Opublikowano

Ło matko, teraz będzie każdy hardcore 'autorski' plugin miał, ale jakby nie patrząc... wszystko hula i piszczy - dobra robota. ;)

Powiem ci tak , jeżeli ktoś umie szukać to mógł znaleźć plugin na bany już bardzo dawno temu , w necie udostępniane na devbukkit były już 1 rok temu .

Co do pluginu , postarałeś się , lecz uważam iż wcześniejsze pluginy były bardziej przydatne.

14iq0zn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...