Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Double post / topic

Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znowu ja, chyba to już moja 7 sugestia w tym tygodniu :D

Ostatnio coraz częściej zdarza mi się wysłanie podwójnego posta / wiadomości / tematu (szczególnie z poziomu smartfona), co jest niezależne ode mnie... Myślę zresztą, że nie tylko mi.

Proponuję, aby dodać filtr, który sprawdza, czy temat / post nie został zdublowany. Wystarczyłoby tylko sprawdzenie, czy użytkownik w ciągu np. 5 minut nie napisał 2 tematów o tym samym tytule, samo to zmniejszyło by przede wszystkim pracę moderatorom. Nie trzeba by nawet sprawdzać zawartości obydwu tematów (co obciąża serwer), sama nazwa tematu w zupełności wystarczy.

Opublikowano

Co do postów to jest łączenie bo ja zamiast edytować dodaje nowy post i skleja mi z poprzednim [o ile jest mój]. co do tematu to wystarczy po prostu coś w stylu możliwości pisania tematu co 20 sec czy ileś tam.

Opublikowano

Nie.

Możesz napisać tylko jeden temat w ciągu bodajże 60s - zabezpieczenie anty multitopic

Łączenie postów - zabezpieczenie anty multipost

A jak nie jesteś pewny czy napisałeś - kopiujesz treść postu, refresh strony i już wiesz, czy napisałeś, czy nie.

f

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...