Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kolejne pare pytań odnosnie gry postaciami.

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż już wkręciłem się w tę grę na dobre i poznałem parę postaci takich jak :

-Apollo

-Anubis

-Artemis

-Neith

-Arachne 

i chciałbym się najbardziej dowiedzieć najlepszego bulidu dla Anubisa. Czy to co kupuje nam automatycznie jest na tyle dobre? Gdyż grałem kiedyś przeciw Anubisowi i ze swojego ulti potrafił wyzerować moje HP z Full'a, a mój nie do końca :) Oczywiście ulti używane jest po stunie :)

I kolejne pytanie co daje złoty skin gdyż zakupiłem taki na Apollo :)

Opublikowano

Automaty to średnie buildy.

954481412775391368616.jpg324831412775392368616.jpg251811412775392368616.jpg125601412775392368616.jpg559511412775393368616.jpg 773531412775393368616.jpg lub 796161412775393368616.jpg

Właśnie to zauważyłem Jeronałke i się dziwiłem a jestem trochę zbyt świeży jak na tę grę a nie grałem nigdy w tego typu gry dlatego czasem zazwyczaj partolę :D

Sprawdzę go na pewno i dam znać :) 

Wracając do pytania co daje złoty skin? Tylko prestiż bycia złotym czy ma jakieś większe znaczenie ?:D

Opublikowano

Jeśli kupisz złoty skin do postaci to na górze będą wyświetlane twoje statystyki

Zabójstwa/asysty 

To to wiem, gdyż jest to zauważalne chcąc nie chcąc, ale w takim razie trochę lipnie, że to nic nie daje Ci w praktyce (grze).

Opublikowano

To to wiem, gdyż jest to zauważalne chcąc nie chcąc, ale w takim razie trochę lipnie, że to nic nie daje Ci w praktyce (grze).

Własnie dobrze ze takie kosmetyczne zmiany nic nie dają, inaczej byl by to czysty pay2win

edit. 666 postów :ninja:

Opublikowano

jakie pay to win? jak wszystkie złote skiny kupiłem za gemsy/favory które zdobyłem za grę :D

Ale gdyby skiny coś dawały, to by była p2w, bo trzeba byłoby wydać pieniądze na gemy, żeby mieć mocniejszego skina.

Opublikowano

Kolory umiejętności też się zmieniają, fajnie to wygląda ponadto wywołuje postrach wśród przeciwników :D

Opublikowano

Dobra ogarnąłem te bulidy i kumam już coraz bardziej tą grę o czym mówią np. staty do 0 zdechnięć :D

Dziękuję za dobre rady :) Jeron pomogłeś bardzo mordeczko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...