Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Odys Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oka dałem plusa za dobre chęci ;]. tylko kolego jest taki motyw ,iż mi chodzi normalnie hack tyle że nie mam menu. elegancko lata mi superjump . tylko ze niemoge włączyc menu własnie ;]. pomyśl jeszcze ;).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo Odysa hack nie ma menu. Sam twórca to powiedział. Połowa się włącza automatycznie, a druga przez naciśnięci danych klawiszy na klawiaturze.

@down: By to zrobić musi być hack z funkcjami 0 Delay i Unl. Ammo, włączasz je i potem po prostu rzucasz.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Ok. kolege z góry chyba troche poniosło z wyzwiskiem. ale niestety dzieci do lat 10 tak już mają. a co do hacków z tymi opcjami na granaty jakie to są hacki ? pytam o nazwe czy coś. za opd daje 5 lub +.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie przejmuj się tak tym co piszą. Jakbym ja miał patrzeć na to wszystko dawno bym był w szpitalu dla chorych.

Na forum jest tutaj kilka hacków dobrych, nie pamiętam czy mają te opcje ale ty możesz sprawdzić, przy okazji zdobędziesz parę haczków i będziesz mógł sobie wybierać. ;)

Poza tym jeśli chcesz mieć genialnego, który ma jak najwięcej funkcji haczka to załatw sobie VIPa. Płatny, ale tutaj niektórzy umieją go scrackować.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...